fttffttf مدیر عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 76 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 78 پست سلام...نمیدونم چرا این موقع صبح بی بی چک زدم🥴 همه خوابن این مثبته ایاااااایکی تائید کنه منو ازین حال نجات بده 1403/06/02 | 06:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fttffttf مدیر استارتر عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 76 من بی بی چکم منفی شد ولی واسه محکم کاری رفتم آزمایشو دادم مثبت شد درست روز نهم😅😅😅 الانم کنارم خوا ... اخیییی خدا حفظش کنهدعا کن تا امید برنگردم....تا شنبه از استرس دق میکنم. میخوام به شوهرمم نگم شنبه اگه مثبت بود سوپرایزش کنم🤣
آرااااامشششش عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 1186 مثبته مبارکه منم همین امروز گذاشتم مثبت شدم 😍 درخواست بده درارتباط باشیم
fttffttf مدیر استارتر عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 76 مثبته مبارکه منم همین امروز گذاشتم مثبت شدم 😍 درخواست بده درارتباط باشیم اخیییی عزیزمانشالله از جفتمون مثبت باشه
fttffttf مدیر استارتر عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 76 مثبته مبارکه منم همین امروز گذاشتم مثبت شدم 😍 درخواست بده درارتباط باشیم چه علائمی داری شما؟
fttffttf مدیر استارتر عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 76 مثبته مبارکه منم همین امروز گذاشتم مثبت شدم 😍 درخواست بده درارتباط باشیم درخواست دادم
آرااااامشششش عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 1186 اخیییی عزیزمانشالله از جفتمون مثبت باشه انشاالله نمیدونم ازمایشگاه بازه امروز یا نه🥺
fttffttf مدیر استارتر عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 76 انشاالله نمیدونم ازمایشگاه بازه امروز یا نه🥺 منم نمیدونم ولی فک کنم بسته باشه. چه شهری هستیاگه تهرانی ک آزمایشگاهی که باز باشه پیدا میشه
دوبرره عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4840 من بی بی چکم منفی شد ولی واسه محکم کاری رفتم آزمایشو دادم مثبت شد درست روز نهم😅😅😅 الانم کنارم خوا ... بی بی چکت روز چندم منفی بود؟؟؟ از اول منفی بود یا مثبت شد بعد منفی
دوبرره عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4840 من بی بی چکم منفی شد ولی واسه محکم کاری رفتم آزمایشو دادم مثبت شد درست روز نهم😅😅😅 الانم کنارم خوا ... چند تا بی بی چکت منفی بود؟
دوبرره عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4840 بسپار به خدا عزیزم، استرس سمه برات ، ریلکس باش اصلا بهش فکر نکن انشاالله زود خبر بارداریت رو تو سایت ... ااره من بی خیالم. ب زمان بندی خدا ایمان دارم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 وای تو خیلی خوبی دیگهانقد که مامانم حرص منو میخوره دلم نمیاد نگم بهشاز طرفی به اون بگم همه عالم فهمی ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 مادرو پدر شوهرت چی؟ اونا کی فهمیدن خوبه ناراحت نشدن پسرم حدودا۲-۳،ماهه بودچرابایدناراحت نشنکجابودن که بیخبرازحال منووپسرش بودن؟!اوج نیازمالیمون بودوماروتنهاگذاشتن مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
حوض_ماهی عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 4691 پسرم حدودا۲-۳،ماهه بودچرابایدناراحت نشنکجابودن که بیخبرازحال منووپسرش بودن؟!اوج نیازمالیمون بودومارو ... اووووف اوج نیاز مالیو بی تفاوتی نزدیکترینها رو خیلی خوب لمس کردم ، بی خیال بهترین واکنشو داشتی👌
مادرآینده۹۸ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 1433 مبارکت باشه زیبا ... برای منم دعا کن خدا بهم نی نی بده ... 😘😘❤️❤️دوسال و نیمه اقدامم ....