2777
2789
اره گفتم حداقل از که دادم به مادر پدرت فقد میگم

اونارونگو

فقط فقط خودت وهمسرت

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
عزیزم دکتر زنان ب آبجیم گفته بود بلافاصله بعد مثبت شد بی بی فوری آزمایش خون ندین ب بدن شوک وارد میشه ...

منم تو راه که بودم لک دیدم فک کردم پریود شدم ولی دو روز در حد خیلی کم بود قط شد.... آز رو برو یا اینکه یک بی بی چک دیگه استفاده کن 

منم دیروز یکی دیگه استفاده کردم با اینکه قشنگ معلوم بود مثبته ولی بازم با اون لک دیدن بی موقع ام باورش نکردم

ولی خب دوتا بی بی چک خیلی دیگه بدشانسی باشه ک اشتباه بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکتر زنان ب آبجیم گفته بود بلافاصله بعد مثبت شد بی بی فوری آزمایش خون ندین ب بدن شوک وارد میشه ...

دو هفتهههه خیلی زیاده....صبر ندارم که. اگه امروز باز بود با سر میرفتم. کاش درست نباشه این

منم اون جمله کلیشه ای رو بگم که فقد باید بیخیال بود ؟؟؟باورت نمیشه من این ماه قصد کربلا رفتن داشتم ا ...

دقیقا این بیخیالی تنها کاریه ک تو این یکسال و نیم اقدام رعایت نکردم😑🤦‍♀️ هر ماه استرس میگیرم .

بعد تو تاپبکات زدی لکه بینی قبل موعد داشتی دز چ حد بود؟

ببین من هر ماه ۴ ۵ روز قبل موعد لکه بینی میشم و تا اونو میبینم میگم تمومه دیگه دارم پریود میشم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تو راه که بودم لک دیدم فک کردم پریود شدم ولی دو روز در حد خیلی کم بود قط شد.... آز رو برو یا این ...

نه اشتباه نیس قطعا مثبت. من خودم یک مشکل دارم ک یهو بتا تو بدنم میره پایین تست مثبت میشه بعد ب جا این ک پررنگ شه هی کمرنگ تر میشه و پریودم باز میشه 

البته الان پریودم باز نشده یا اون یک روز خونریزی سقط بوده و تمام من لحظه های آخری ک بتا داشته کم می‌شده تست دادم. یا هنوز باردارم و بی بی نشون نمیده چون پریودم باز نشده 

البته یک روز پریود مم قهوه ای بود بدون لخته و اینا. یهو هم قط شد

نه اشتباه نیس قطعا مثبت. من خودم یک مشکل دارم ک یهو بتا تو بدنم میره پایین تست مثبت میشه بعد ب جا ای ...

موندم اگر باردارم چرا تست مثبت نشون نمیده. اگر اون یک روز پریودی سقط بود پس چرا لخته نداشتم چرا قرمز نشد رنگش بعدم دفعات قبل بتا کم کم اومد پایین و کم کم بی بی چک کمرنگ میشد ولی این دفعه یهو روز بعدش منفی شد بی بی چک. نمی دونم حالا داستان چیه شاید شنبه رفتم آزمایش دادم

دقیقا این بیخیالی تنها کاریه ک تو این یکسال و نیم اقدام رعایت نکردم😑🤦‍♀️ هر ماه استرس میگیرم .بعد ...

ببین من چون بی قرص پریود نمی‌شدم این لکه بینی هم پریود محسوب میکردم حدود پنج روز بود بعد میشمردم روز 16 قرص می‌خوردم تا ۲۵

واقعا سعی کن چند ماه خودتو به یه کاری مشغول کنی....بسپرش به خودش 

دو هفتهههه خیلی زیاده....صبر ندارم که. اگه امروز باز بود با سر میرفتم. کاش درست نباشه این

اگر رفتی آزمایش دادی یک چیز شیرین بخوری بعدش پیاده روی نکنی با ماشین برگردی خونه. تا 24 ساعت وسیله سنگین بلند نکنی

موندم اگر باردارم چرا تست مثبت نشون نمیده. اگر اون یک روز پریودی سقط بود پس چرا لخته نداشتم چرا قرمز ...

اره برو حداقل مطمئن میشی.

سقط که باشه خودت میفهمی در حد لک نیست 

قرصی چیزی مصرف نمیکردی؟

طاقت ندارم🤣🤣🤣ولی سعی میکنم

من۴ماهه بیمارستان بستری شدم مجبوری مادرم فهمیدن😁😂🤣🤣

بچه ام دنیااومد۱ماه بیشتربودبرادرشوهرکوچیکم روصداکردم نشونش دادم

من خیلی دهن قرصم😁😂

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
اگر رفتی آزمایش دادی یک چیز شیرین بخوری بعدش پیاده روی نکنی با ماشین برگردی خونه. تا 24 ساعت وسیله س ...

وای من تازه از کربلا اومدم استرس اینم دارم 

پیاده رویاشو تو صف های ضریح موندناش ینی له شده بودم تا از صف برمیگشتم......ولی میگم‌خودش داده انشالله خودش هواشو داره

ولی خب ازین به بعد مراعات میکنم

وای من تازه از کربلا اومدم استرس اینم دارم پیاده رویاشو تو صف های ضریح موندناش ینی له شده بودم تا از ...

اره بابا نگران نباش می خواست چیزی بشه تا حالا شده بود. ولی آزمایش اگر دادی رعایت کن تا 24 ساعت بدن تو شوک