دریایمن مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 8882 عنوان پرینت 68 بازدید | 10 پست سلام هزینه پرینت ۱۰۰۰ صفحه خیلی میشه؟به صورت pdf هسمیدونین چقد میشه؟ 1403/06/02 | 05:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 فکرکنم۱پرینتردست۲بگیریپرینتربرات میمونه سودهم میکنی مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
دریایمن مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 8882 فکرکنم۱پرینتردست۲بگیریپرینتربرات میمونه سودهم میکنی وای😂مگه پرینت صفحه ای چنده؟
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 وای😂مگه پرینت صفحه ای چنده؟ دقیق نمیدونمولی واقعاپرینتربه نفعتهبرگه هات خیلی بشه بسته۵۰۰تایی امسال نخریدیم پارسال۱۵۵خریدمولی پرینت فکرکنم برگه ای۳هزاربه بالاباشهفقط میدونم رنگی روزده بود۱۰هزارA4 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
دریایمن مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 8882 دقیق نمیدونمولی واقعاپرینتربه نفعتهبرگه هات خیلی بشه بسته۵۰۰تایی امسال نخریدیم پارسال۱۵۵خریدمولی پری ... بهش فکر کردم اما آخه پرینتر حسابی که نمیتونم بخرم.۱۰۰۰ صفحه یه دفه نمیسوزونه دستگاه رو؟مگه این که روزی ۱۰۰ تا بگیرم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 بهش فکر کردم اما آخه پرینتر حسابی که نمیتونم بخرم.۱۰۰۰ صفحه یه دفه نمیسوزونه دستگاه رو؟مگه این که ر ... روزی تا۵۰۰تاروراحت میگیریمن خودم۵۰-۷۰میگیرم ۱ساعت سیستم رواستراحت میدم بعددوباره مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
دریایمن مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 8882 روزی تا۵۰۰تاروراحت میگیریمن خودم۵۰-۷۰میگیرم ۱ساعت سیستم رواستراحت میدم بعددوباره ممنون عزیزم
دریایمن مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 8882 روزی تا۵۰۰تاروراحت میگیریمن خودم۵۰-۷۰میگیرم ۱ساعت سیستم رواستراحت میدم بعددوباره خدا خیرت بده