چقدر از شوهرم متنفرم ،حالم ازش بهم میخوره یعنی بدترین آدمه زندگیمه ،،تو ظاهر طوری رفتار میکنم که نفهمه ،ولی همین باعث شده پرروتر بشه و خودشیفته تر ، چطوری میشه فهموند که ازش بدم میاد ؟؟ بنظرتون این خوبه که تا میتونم مامانشو تحویل بگیرم که بره بچسبه ور دل همون ، چون بینهایت بچه ننست ، شاید دیگه مسخره ی دستش نشم ،وقتایی که به من احتیاج داره میاد سراغم 🤢🤢🤢🤢
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم حس میکنم الان خیلی ازش عصبی هستی و شوهر بیچاره ات اونقدرا هم ک میگی بد نیست
بعد از رفتن ۳۶۵۰۰ نفر از پاره های تنم ، خواهر و برادرای شجاع و دلیرم ، دیگه هیچ دل خوشی ب این دنیا ندارم 🕊️ عمو نوروز نیا اینجا ، بهار از یاد ما رفته ...
روراست با همسرت حرف بزن و مشکلاتتون رو مطرح کنید تا سوءتفاهما از بین بره... با نقاب زندگی نکنید خیلی ...
آخه هیچیو قبول نمیکنه ،، مثلا یکی از مواردش ،من میگم فلان وسیله رو برای خونه بخر، حرف من پشیزی ارزش نداره ،ولی کافیه مادرش بگه مثلا خرید دارم میر فروشگاه وسایلی که نگفته رو هم میخره میاره میده بهش یا مثلا بهش میگه خوابت میاد جاتو بندازم بخوابی 🤢
آخه هیچیو قبول نمیکنه ،، مثلا یکی از مواردش ،من میگم فلان وسیله رو برای خونه بخر، حرف من پشیزی ارزش ...
همین چیزا رو هم به خودش بگو... تو یه فرصت خوب تمام حرفای دلتونو به هم بزنید... از خانواده هم اگر ممکنه کمک بگیرید...در هر صورت شرایط فعلی رو تغییر بدید و با عذاب زندگی نکنید
که چی مادرشو خیلی تحویل بگیری چرا اعتدال بلد نیستی چطوری انقدر نقش بازی میکنی من اگه بگن کل دنیا واسه تو از کسی که بدت میاد نقش بازی کن حاضرم جونمو بگیرن ولی اینکارو نکنم حالا هرچقدر هم طرفم برام فیلم بازی کنه
که چی مادرشو خیلی تحویل بگیری چرا اعتدال بلد نیستی چطوری انقدر نقش بازی میکنی من اگه بگن کل دنیا واس ...
منم تا تلان همینم که میگی ، ،، چون فکر میکنه من مادرش حسادت میکنم ،، میدون که خیلی دوستش داره ،، ولی خیلی از کارهاشم از سر لج و لجبازیه ،، میخواد عکس العمل منو ببینه
خواستم اگر حرفات ب اساس هیجان لحظه ای هست بدونی ک حست گذراست
بعد از رفتن ۳۶۵۰۰ نفر از پاره های تنم ، خواهر و برادرای شجاع و دلیرم ، دیگه هیچ دل خوشی ب این دنیا ندارم 🕊️ عمو نوروز نیا اینجا ، بهار از یاد ما رفته ...