2777
2789
عنوان

مادر حسود

325 بازدید | 10 پست

بچه ها بیدارید ؟ 

دیگه دارم دیوونه میشم از دستش 

من مادرم چند روزی خونه ماست کلا هم اخلاقش اینه من یه چیزی میخرم به شدت حسادت میکنه 

از شانس منم تشک خوشحواب پسرم که تازه خریده بودیم همین بعدازظهری رسید 

آقا پسر منم حسابی شب بهش مادرم هندونه داد گفتم مامان امشب رو تختش نخوابه تا محافظ ضدآب و اینا بخرم  چون هر چقدر هم دستشویی ببرم اخر جیش میکنه گفت باشه بغل خودم میخوابونم ولی نکرد شب بیدار شدم دیدم بله خیس خسی تشک یه نصف روز هم افتتاح نشده ! 

اینقدر ناراحتم نگو چیکار کنم لک نشه 

خب تو نباید میزاشتی وقتی بچه رو گذاشت رو دشک رو بر میداشتی یچی دیگه زیر پای بچه پهن میکردی ب حرف اونم نمیخواس گوش بدی الان سریع بزار تو آب خالی بمونه تا فردا فردا مایع بزن بهش زیاد نمیخاد بشوری چروک یا از حالت نویی در بیاد فقط همینکه لکه نشه با آب میره برای بوش هم یکم مایع بزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو نباید میزاشتی وقتی بچه رو گذاشت رو دشک رو بر میداشتی یچی دیگه زیر پای بچه پهن میکردی ب حرف اون ...

الان چیکار کنم یه تیکه از خوشحوابه نمیشه کل تشک رو تو ابربزارم که 

توروخدا راهنمایی کن 

الان چیکار کنم یه تیکه از خوشحوابه نمیشه کل تشک رو تو ابربزارم که توروخدا راهنمایی کن

عزیزم همون قسمت خیس شده رو بزار داخل آب بعد مایع بزن یکم بشور زیاد نشورش از حالت نویی دربیاد بزار بند 

بعدم میبینی مادرت اینطوریه باهاش گرم نباش که بیاد خونتون زیاد رفت آمدت رو باهاش کم‌کن ، 

من نفهمیدم کی رو تشک خوابونده

ی تشک برا بچش گرفته بوده مادرش تازه اومده بوده خونشون شب بچش هندونه خورده و مادرش عمدا بچه رو گذاشته رو تشک نو حالا بچه تشک رو خیس کرده 

عزیزم همون قسمت خیس شده رو بزار داخل آب بعد مایع بزن یکم بشور زیاد نشورش از حالت نویی دربیاد بزار بن ...

😰😰 خواهرم و شوهرش هم اینجا نمیشه زیاد برم بیام چراغ روشن کنم 

خیلی نامردیه بخدا 😭😭😭 حالا میبینه کل پول تشک رو من خودم دادم با جون کندن 

😰😰 خواهرم و شوهرش هم اینجا نمیشه زیاد برم بیام چراغ روشن کنم خیلی نامردیه بخدا 😭😭😭 حالا میبینه ...

اشکالی ندارع عزیزم یدیقه برو تو حموم بشورش بچه کوچیک داری اشکالی ندارع خب خونه خودته ، میخوای بری کارتو انجام بدی قتل که نمیخای بکنی زندان که نیست بلندشو دختر 

اشکالی ندارع عزیزم یدیقه برو تو حموم بشورش بچه کوچیک داری اشکالی ندارع خب خونه خودته ، میخوای بری کا ...

سنگینه تشکش بزرگه تخته ۱۲۰ 

نمیتونم بلند کنم فقط رفتم دستمال نم دار کشیدم 

کلا از مادرم کینه دارم دلم پر مخصوصا امشب سوای این تشک لعنتی 

امشب تو خونه خوذم با اینکه یه هفته پذیرایی ش رو کردم اما جلوی چشمم با خواهرم که دیشب رسید خونم چنان گرم گرفت خیلی زیاد و بیشتر از حد نوع نگاهش به اون حرف زدنش ! اصلا انگار من از تنش نیستم دلم پر ازش 

شوهرمم یه ادم کاملا بیخیال در در این مورد خانوادگی نه اون که نه 

کلا بخدا بدونی عزیزم کل بار زندگی رو من و کسی قدر دان نیست 

مردا همینن عزیزم خودتو براشون بکشی میگن وظیفت بود چیزی تو چشماشون نیست ،، وقتی مادرت اینطوریه باهاش گرم نگیر سرد باش اهمیت نده تا باهات رفت آمد نکنه وقتی که اینطوری هست کلا باهاش قطع ارتباط کن ارتباط با همچنین آدمی بزار چشمات باشه ولی وقتی ب دردت نمیخوره قطع ارتباط کن مگه چه سودی داشت که الان ضرر باشه ،، همون پارچه رو یکم مایع و آب بزن بهش کفیش کن بهش بکش‌ تا صبح بزار جلو باد کولر یا رو بند فردا صبح خشک میشه