2777
2789
عنوان

طلاق و جدایی 💔

122 بازدید | 3 پست

من خواهرم کلا ۷ ماه از عروسیش میگذره پسره به شدت تحت تأثیر مادرش هست در حدی نیست ک بتونی کنترل کنی چون استقلال مالی هم نداره مادر بهش خونه داده توقع داره ک آمار دستش باشه کیا میرن میان.کنترل اینا رو داشته باشه هرکاری کردیم به هیچ سراطی مستقیم نیس چن بار به دستور مادرش خواهرم رو زده برا همین میگیم تا وقتی پای بچه نیومده وسط طلاق بگیرن...ما تو به جای کوچیک زندگی میکنیم و دامادمون از روی کینه آبرو برامون نزاشته حتی آبروی من رو هم برده گفته خواهرش خرابه رفته محل کارم آبروم رو برده  رفته پیش خواستگار سابقم آبروم رو برده....ینی هرکس از راه میرسه آبروم رو میبره به خواهرم گفته یه کاری میکنم کسی نزدیک خواهرت نیاد و تو خونه بمونه شهر ما کوچیکه خبر ها زود پخش میشه تو یه باطلاق گیر کردیم 

این آقا آدم درستی نیست، باید از خودتون دورش کنید بودنش بیشتر ضرر میرسونه تا نبودنش

بله تو مراحل طلاق هست و برا همین هرکاری می‌تونه می‌کنه و به من آسیب می‌زنه نمی‌دونم چیکار کنم شرایط جوری شده ک انگار من طلاق میگیرم منو نشونه گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تو مراحل طلاق هست و برا همین هرکاری می‌تونه می‌کنه و به من آسیب می‌زنه نمی‌دونم چیکار کنم شرایط ...

امیدوارم با گذر زمان اوضاع براتون بهتر بشه

چقدر نامرده به خواهر زنش هم رحم نمیکنه