2777
2789
عنوان

پرولاپس

792 بازدید | 8 پست

سلام دوستان کسی هست ک پرولاپس داشته باشه و باردار شده دکترم گفت مسکلی نداره باردار شدی بیا دارو بدم اما درد داره نمیدنم امروز برم یا شنبه

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پرولاپسه چی؟

یکی از رگای قلبم لرزش داره اکثرخانما دارن

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

نمیدونم مال شما چیه

چون نشنیدم لرزش رگ قلب

ولی من پرولاپس دریچه ی میترال دارم.از 18 سالگی داشتم.وقتی 22 سالگی برا پسر اولم باردار شدم دکترم فرستاد پیش پروفسور جمشیدی اون معاینه و اکو کرد گفت معمولا پرولاپس چون بچه فشار میاره به قلب خود به خود خوب میشه.داروی خاصی نداد.تا این که پنج سال گذشت و الان دوباره بار دارم رفتم اکو گفت خیلی خفیف شده.در حدی که میشه نادیده گرفت.

همون طور که دکترم گفته بود بارداری خفیفش کرد

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
نمیدونم مال شما چیه چون نشنیدم لرزش رگ قلب ولی من پرولاپس دریچه ی میترال دارم.از 18 سالگی داشتم.وق ...

برای منم عین شماس فقط یکم امروز درد داشت ک الان خوب شد

منم دارم عزیزم

یعنی 90ورصد خانمها دارن اما خودشون خبر ندارن

تین بارداری دومه پسرم الان 4 سالشه

دارویی هم مصرف نکردم تا حالا

گفتن دارو نمیخواد

اما تگر داری اذیت میشی برو دکتر دارو میده

چیزی نیست

منم دارم عزیزم یعنی 90ورصد خانمها دارن اما خودشون خبر ندارن تین بارداری دومه پسرم الان 4 سالشه دا ...

مممممنونم عزییییزم ک خیالمو راحت کزدی