2777
2789
عنوان

کنکوری که پیرم کرد

158 بازدید | 9 پست

دلم میخواهد برگردم به دو سال پیش موقعی که هنوز مدرسم تموم نشده بود تازه دوازدهم بودم کرونا تازه رفته بود چقد قبلش مجازی مدرسه داشتیم چقد به دوستام پیام میدادم خوشحال بودیم که کرونا رفته سال اخرو با هم میخوندیم سخت میگذشت اما خوش میگذشت تا صبح برای امتحان بیدار میموندیم و میخوندیم و بعد امتحان درمورد همه چی صحبت میکردیم استراحت میکردیم و کل سختی امتحانو با خودش میشست اون موقع درس خوندن رقابت صبح بیدار شدن ورزش کردن زبان خوندن سریال دیدن حتی کارای روزمره هم هیجان داشت از هر جیز مسخره ای حرف میزدیم و میخندیدیم 

اما جواب کنکور اومد خوب و بده همه دوستام رفتن و من موندم پشت هر روز تنها و تکرار و تکرار اعصاب خراب نه حوصله درس دارم نه سریال نه زبان خوندن نه ورزش کردن دو ساله که دوستامو ندیدم بهشون پیام ندادم دو ساله که با خیال راحت از خونه بیرون نرفتم و من چقد پیر شدم و عقب مانده 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید حالت خوبه

خوشحالم ک حداقل از حرفم این برداشت میشه:) 

و با خودش نمیگه دیگ ب کجا رسیدع ک حتی اون چس مثقال شادیم حالشو خوب نمیکنه 

ان شالله خدا کمکت کنه دوست خوبم💜

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
خوشحالم ک حداقل از حرفم این برداشت میشه:) و با خودش نمیگه دیگ ب کجا رسیدع ک حتی اون چس مثقال شادیم ح ...

منم خیلی وقته چیزی خوشحالم نمیکنه که فکر میکنم دلیلش چیزاییه که نوشتم امیدوارم باز هم دلت شاد شه خیلی بیشتر از قبل

منم خیلی وقته چیزی خوشحالم نمیکنه که فکر میکنم دلیلش چیزاییه که نوشتم امیدوارم باز هم دلت شاد شه خیل ...

بوس بهت ناز نازی:)💜 

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)