2777
2789
عنوان

● بلاگری سخت ترین شغل دنیاست ●

1190 بازدید | 54 پست

● بلاگری اینستاگرام سخت ترین شغل دنیاست ●

طرف یوتیوبره و داخل کانال یوتیوبش بلاگری رو آورده که طرف میگه من عزیزم مرده و فوت کرده خیلی سختی و بدبختی از کودکی به الان زندگیم کشیدم و خیلی زجر کشیدم و حالا شغل شرافتمندانه شون چیه ؟؟ جلوی دوربین و گوشی موبایل روبروی چندین میلیون فالور و دنبال کننده ای که دارن برقصن و قرر قرر بدن !! کدوم آدم سختی و زجر کشیده ای برای پول درآوردن میاد شوی رقص میزاره ؟؟ مگه شما رقصنده و مربی رقصی که میرقصی و قر میدی و بعدم میگه با پول های درآمد اینستاگرام گوشیم داغون بود اپل آیفون خزیدم حالا گوشی داغونش چی بود ؟؟(سامسونگ A12 ).اونوقت بازدید پیجش میلیونی ویو و بازدید کننده داشت ..اونوقت دختر و پسر ها و زن ها و مرد های با شرافت و جدی و مستقل و مسئولیت پذیر این جامعه کلی زجرکشیده تو زندگیش تو استخدام و شغلش و تنش خانوادگی و کرایه خونه و بدهکاری و زناشویی و مشکلات جامعه و اقتصادی و تحصیلی و چالشی و هزار تا مشکل و معضلات دیگه ... دنیااا واقعا جای وحشتناکی شده هر چی دلقک سیرک باشی بیشتر آدم ها می پسندن و حمایتت میکنن .......

بدون هیچگونه توهینی و قضاوتی بخونید .................

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میدونید هر شغلی سخته بلاگری هم سخته واقعا. چون  قراره بهت هیت بدن  درمورد ظاهرت واندامت وحرف زدنت. من میبینم واقعا که به بلاگر ها مخصوصا تکی ایران توهین میکنن.  اون هاهم برای شغلشون زحمت میکشن واقعا. 

من به “یک روز” اعتقاد ندارم بلکه “امروز” را باور دارم
از ماست که بر ماستکافیه فقط انفالو کنیم...

بله عزیزم دقیقا همینطوره من اصلا زیاد اینستاگرام نمیرم متنفرم و اصلا اینطور افراد رو فالو و معروف نمیکنم تو یوتیوب دیدم حالم بد شد به عنوان یه دختر کلی سختی کشیده حرصم دراومد ...عزیزی گلممم ممنونم ازت گلی شما 🌹🌹❤️❤️

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

2790
2778
2791
2779
2792