2777
2789
عنوان

خودکشی

229 بازدید | 35 پست

بعضی وقتا دوس دارم خودکشی کنم 

سرمو چنان بکوبم به دیوار

که از دردش تمام بدبختیام یادم بره 

حس باحالیه 

با اینکه چیزی کم ندارم تو زندگیم 

ولی این جنون نمیدونم از کجا اومده 

حالم خوب نیست 

سلام 

بزرگوار اگر گوش به عرایضم دهی قطعا در زندگی شما معجزه رخ خواهد داد

قرآن را به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتان صدای شما را بشنود بخوانید و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگویید تا امواج منفی گذشته از شما قطع شود و خواسته هایتان متجلی شود 

سیاه نپوشید و به قبرستان نروید و طلسم جادو که از دعا نویس ها گرفته اید به رودخانه یا دریا بیندازید و مستقیم به خداوند وصل شوید و از ایشان یاری بخواهید و ایشان را به وحدانیت و یکتایی بخوانید یقین داشته باشید خداوند بهترین و نیرومند ترین یاری رسان است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من انقدر تو زندگی درد کشیدم که یه مرگ اروم میخوام 

دلم میخواد امشب بخوابم و دیگه فردا چشم باز نکنم... 

همه چی تمـــوم بشه

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

بنا ب شغلم زیاد صحنه اینطوری رو رفتم دیدم چ کسی ک موفق انجلم داده و یا ناموف بوده اما ی اشتراک بین همشون هست اونی ک نمیتونی با دو رنگیهای این دنیا با مشکلاتش  دست ب گریبان بشه انجام میده  بعضیها هم هستن انگار یکی ب اینکار ترقیبشون میکنه تو ضمیر ناخوداگاهشون 

من انقدر تو زندگی درد کشیدم که یه مرگ اروم میخوام دلم میخواد امشب بخوابم و دیگه فردا چشم باز نکنم... ...

شاید فردا ک داری ازش حرف میزنی ی روزی باشه ک حتی فرشتها هم آرزوشو دارن فقط ی چیزو نباید از دست داد  اونم امید ب فردای بهتر 

شاید فردا ک داری ازش حرف میزنی ی روزی باشه ک حتی فرشتها هم آرزوشو دارن فقط ی چیزو نباید از دست داد ...

بخدا این حرفها همش شعاره 

پنج سال فقط داریم درجا میزنیم،  یه سرسوزن پیشرفت نداشتیم تو زندگی...  کامل امیدم و ازدست دادم 

فقط بی انگیزه بلند میشم کار میکنم تا شب بشه بخوابم 

اونایی که سر مردم کلاه میزارن روز به روز پیشرفت دارن 

انوقت ما که با بدبختی کار میکنیم و یه لقمه نون درمیاریم 

همونم از دستمون میفته زمین 😫😫

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

ی جا رفتین طرف دو تا رگشو زده دو دست قرصم خورده بود گویا با همسرش مشگل داشت تماس با همسر گرفتیم گفت من مسافرتم قطع کرده خوب آدم وجدانا  باید برای این زندگی رگشو بزنه  خدا رو شکر قرص باعث شده بود جریان خون کند بشه و زنده موند میخوام بگم  فقط ببینید برای چی و چرا اینکارو انجام میدید مطمن باشید ک انقدرم زود از یاد میرید و اینکه لذت فرداهای خوب رو هم نمیچشید 

من انقدر تو زندگی درد کشیدم که یه مرگ اروم میخوام دلم میخواد امشب بخوابم و دیگه فردا چشم باز نکنم... ...

خدانکنه عزیزم 

امیدوارم هر چی که هست حل بشه و سلامتی و شادی همیشه مهمون زندگیتون باشه🌹