2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به مجرد بودن ندارهداروهاتو مرتب مصرف کن و جدی بگیر درمانتو

شب قبل ازمایش ۲ ساعت خابیدم امکانش هس بخاطر این بالا شده باشه پریودم نبودم

ازمایش اولم ک پریود بودم ۴۵ بود

نه مربوط به هیپوفیز مغز

دارو اعصاب میخوری؟

ببین درمانتو پیگیری کن بصورت جدی چون برات بعداً خدای نکرده مشکل برای بچه دار شدن به وجود میاره

نمی‌خوام بترسونمت،میگم که جدیش بگیری

یعنی هیچ وقت نرمال نمیشه و تا همیشه باید دارو مصرف کنم؟

برای من یه مدت بالا بود، ۹ ماه دارو مصرف کردم اومد پایین. دارو رو هم هر روز مصرف نمی‌کنی. معمولا میگن هفته‌ای یه دونه. دکتر من هر ۳ ماه دوز قرص رو کم می‌کرد. از اونجایی که تنبلی درمان نداره، پرولاکتین رو هم نمیشه گفت که اگه بیاد پایین دیگه نمیره بالا. ممکنه بازم بره بالا ولی بستگی به تعادل هورمون‌های دیگه‌ات داره. اگه تنبلی رو کنترل کنی نمیره بالا. تازه برای تو زیاد هم بالا نیست ممکنه با ال دی بیاد پایین و اصلا لازم نباشه برای پرولاکتین هم قرص مصرف کنی. سعی کن استرس نداشته باشی. استرس خیلی خیلی زیاد روی پرولاکتین تاثیر داره. 

برای من یه مدت بالا بود، ۹ ماه دارو مصرف کردم اومد پایین. دارو رو هم هر روز مصرف نمی‌کنی. معمولا میگ ...

استرس دارم

ولی هورمونام تنظیمه ازمایشش خوب بود

فقط پرو بالا بود و تنبلی داشتم ک ۶ ماه بود قرص نخورره بودم واسش

بخاطر شرایط بالارفته؟فقط خوابم ۲ ساعت بود بعدش ک بیدار شدم ۳ ساعت بعد ازمایش دادم

ممکنه تاثیر گذاشته باشه. اگه خواستی دوباره آزمایش بدی حتما همه‌ی شرایطش رو رعایت کنی. من هم دکترم حساس بود هم آزمایشگاهی که می‌رفتم. آزمایشگاه که می‌‌رفتم دونه دونه‌شون رو ازم می‌پرسید و اگه رعایت نکرده بودم آزمایش رو انجام نمی‌دادن. 

سلام

بزرگوار برای هر خواسته ای که داری و دیدن اعجاز خداوند در زندگیتان ابتدا قرآن را به فارسی طوری که گوشتان صدای شما را بشنود بخوانید و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگویید که امواج منی گذشته از شما قطع و خواسته هایتان متجلی شود 

سیاه نپوشید و به قبرستان نروید و طلسم  جادو که از دعانویس ها گرفته اید به رودخانه یا دریا بیندازید و مستقیم به خداوند وصل شود و فقط از ایشان یاری بجویید و خداوند رابه وحدانیت بخوانید و یقین حاصل کنید که خداوند بهترین یاری رسان است