2777
2789
عنوان

نمیذارن آدم حالش خوب باشه :)

452 بازدید | 20 پست

شوهرم همه ی چتامو با دوستام میخونه و تک تک عکسای پروفایلشونو نگا میکنه حتی اینستا هم نصب کرده و همه رو فالو کرده ک عکساشونو ببینه :/

بخاطر چش چرونیش سعی میکنم به روی خودم نیارم ولی این قابل تحمل نیس واقعا 

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این از چشم چرونی گذرونده عقلش داره میچره  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

ببخشیدها ولی غلط کرده 

پس فردا با یکی شون ریخت رو هم میخوای چه کنی؟ نگو دوستان اینطوری نیستن که آدما از نزدیکتریناشون ضربه میخورن

بیای تاپیک خیانت برامون بزنی؟

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه
چرا همچین اجازه ای بهش میدی که تو حریم شخصی سرک بکشه؟؟ بهت اعتماد نداره؟

به خیال خودم خواستم بهش نشون بدم چیز قایمکی ندارم و درمورد زنای دگ مخصوصا دختر داییم ک داره طلاق میگیره  و حس میکنم شوهرم  زوم کرده روش حساس نیستم ک اخلاقش بهتر شه ک متاسفانه ..

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ
خب بهش بگو دوست نداری این حرکتشو

بد تر میشه در مورد فیلم دیدنش این کارو کردم پشیمون شدم 

بدم میاد از مردای هیز

خب همه مرض هیزی ندارن ولی یه سری دارن بیماری های بدتری هم هست  خدا هم واسه این بیمارا گفته برای اینکه آسایشتونو نگیرن حفظ کنید خودتونو 

ببخشید استارتر تقریبا هرروز تاپیک خیانت و تجاوز و ... داریم دیگه اعصاب نمونده

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه

تو هم همین کار رو بکن باهاش....بگو اگه خوبه..منم میکنم.اگه بده...چرا پس تو انجامش میدی؟

البته اگه من بودم اینکارو میکردم.من از روزی که این گوشی هوشمندا اومدن برای خودم گرفتم.شوهرم از من عاقل تره.بهم گفت سعیده اگه زندگیمونو دوست داری از خیر این گوشی بگذر..دردسر میشه برامون..خودتم نخوایی..باز نمیشه...خلاصه قانع شدم و فروختمش.الان 4 ساله این گوشی منه.مال شوهرمم همین شکلیه..یه لب تاب داریم جفتمون از اون استفاده میکنیم..

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
بدم میاد از مردای هیز خب همه مرض هیزی ندارن ولی یه سری دارن بیماری های بدتری هم هست  خدا هم وا ...

یه درصد گفتم شاید من زیادی حساسم و این کارا عادیه :)

ببخشیدها ولی غلط کرده  پس فردا با یکی شون ریخت رو هم میخوای چه کنی؟ نگو دوستان اینطوری نیستن ک ...

منم نگران همینم اصن دوس ندارم به کسی تهمت بزنم ولی خب ادم یه چیزاییو حس میکنه کشش طرفو 

نه مشکلیه ک بخاطرش طلاق گرفت نه میشه تحمل کرد

تو هم همین کار رو بکن باهاش....بگو اگه خوبه..منم میکنم.اگه بده...چرا پس تو انجامش میدی؟ البته اگه م ...

خوشبحالت 

شوهرت قدر زندگیشو میدونه شوهر من به هیچ قیمتی حاضر نیس دست از گوشیش بکشه 

منم خواستم همین کارو بکنم ولی تا گوشیشو باز کردم بدترشو دیدم