2777
2789
عنوان

منو نمیخواد دیگه 😭😭بعد شش سال

243 بازدید | 7 پست

پسری که دوسش داشتم عاشقش بودم بعد ۶ سال گفت منو نمیخواد دیگه حرف نزدم دارم دق میکنم زنگ بزنم بگم اشکال نداره دوست اجتماعی که گفتی قبوله؟

زده زیر حرفش یه ساله قول ازدواج داده بود

چن وقته می‌گفت رفته با دخترای دیگه دوست شده بعد می‌گفت الکی گفتم حرصت بدم

دیشب می‌گفت بوسش کرده بغلش کرده هرچی گفتم قسم بخور نخور نمدونم راست گفت یا نه

ولی منو نمیخواد بلاکه ولی یه زنگ هم نزده تا من زنگ نزنم نمیزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته تجربت عین تجربه منه قسمت میدم به حون عزیزت کات کن بلاکش کن باهاش ادامه نده زندگیت روحت روانت خیلی ارزش داره که بخوای اینطوری بهمش بریزی فدات شم زندگیتو نجات بده تو لایق کسی هستی که بهت عشق بده

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

سلام بزرگوار

اگر گوش به عرایضم دهی قطعا معجزه خواهی دید

قرآن را به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتان صدای شما را بشنود بخوانید و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگویید تا امواج منفی گذشته از شما قطع شود و خواسته هایتان متجلی شود

سیاه نپوشید و به قبرستان نروید و جادو و طلسم که از دعانویس ها گرفته اید به رودخانه یا دریا بیندازید و مستقیم به خداوند متصل شوید و ایشان را به وحدانیت بخوانید و یقین داشته باشید خداوند بهترین یاری رسان است

سلام بزرگواراگر گوش به عرایضم دهی قطعا معجزه خواهی دیدقرآن را به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتان ...

سلام ما چندسالیه تمام زندگیمون گیرو گرفت شده دست به هرکاری میزنیم نمیشه کارامون تا ۹۹ درصد پیش میره اما هیچوقت ۱۰۰ نمیشه دیگه هیچ امیدی نداریم زندگیمونم به تبع این مشکلات داره از هم میپاشه

توان و روحیه چله تحت هیچ شرایطی ندارم میخوام چیزی باشه زود معجزه کنه دیگه توانی برام نمونده..

میشه کمکم کنید🥺