جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . صحبت از پژمردن یک برگ نیست / وای جنگل را بیابان میکنند دست خون آلود را در پیش چشم خلق پنهان میکنند / هیچ حیوانی به حیوانی نمیدارد روا آنچه این نامردمان با جان انسان میکنند.... کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این خیلی بهتر از همستره و هیچ سختی و دردسری نداشت این هفته هم لیست میشه
هر وقت همستر لیست شد اینم میشه
جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . صحبت از پژمردن یک برگ نیست / وای جنگل را بیابان میکنند دست خون آلود را در پیش چشم خلق پنهان میکنند / هیچ حیوانی به حیوانی نمیدارد روا آنچه این نامردمان با جان انسان میکنند.... کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠
خدایا تا الان همستر بود الان شده داکز خدا وکیلی کی میخوایید بیاید توی دنیای واقعی زندگی کنید بسه دیگه این توهمات بچگانه با عقلتون فکر کنید تو بشینی خونه هی بزنی رو گوشی بعد یکی بیاد بخاطر این رفتار هیستریک بهت پول بده؟؟؟
خدایا تا الان همستر بود الان شده داکز خدا وکیلی کی میخوایید بیاید توی دنیای واقعی زندگی کنید بسه دیگ ...
بیخیال بابا سرگرمن چیکار داری بزار خوش باشن😂😂
الان میشه استخراج کرد؟و اینکه یکی مثل داگز میشه بهم معرفی کنی که برم جمع کنم از الان
نه داگز دیگه تموم شد الان یه عالمه شبیه این پروژه ها هستن ولی نمیشه قطعی گفت که کی لیست میشن فقط میشه گفت که معتبره و بر این اساس پیش رفت کلا باید صبر داشته باشید
اگر خواستید درخواست دوستی بدید لینک چند تا معتبرشو براتون می فرستم
خدایا تا الان همستر بود الان شده داکز خدا وکیلی کی میخوایید بیاید توی دنیای واقعی زندگی کنید بسه دیگ ...
بهتر نیست وقتی هیچی راجع به این چیزا نمی دونید راجع بهش نظر ندید؟کلا بهتر نیس هیچ وقت احساس عقل کلی نکنید؟شما حتی اسماشونم درست بلد نیستید در حد این می دونید که تپ تپیه و با این کار قراره پول برسه