2777
2789

همستر هنوز تموم نشده این شروع شد 😐🤌🏻

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این خیلی بهتر از همستره و هیچ سختی و دردسری نداشت این هفته هم لیست میشه

هر وقت همستر لیست شد اینم میشه 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

خدایا تا الان همستر بود الان شده داکز خدا وکیلی کی میخوایید بیاید توی دنیای واقعی زندگی کنید بسه دیگه این توهمات بچگانه با عقلتون فکر کنید تو بشینی خونه هی بزنی رو گوشی بعد یکی بیاد بخاطر این رفتار هیستریک بهت پول بده؟؟؟

کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

😂مشغول همستر بودم🫤 هی خواهر دس رو دلم نزار

همستر یه جوری شروع کرد هممون فکر کردیم این یه ماهه لیست میشه ولی خب دیر و زود داره لیست میشه بالاخره 

اشکال نداره بازم همچین پروژه هایی هست اونارو از دست نده هرچند فکر نمی کنم پول خوبی دست ما معمولیا رو بگیره ولی خب..

خدایا تا الان همستر بود الان شده داکز خدا وکیلی کی میخوایید بیاید توی دنیای واقعی زندگی کنید بسه دیگ ...

بیخیال بابا سرگرمن چیکار داری بزار خوش باشن😂😂

الان میشه استخراج کرد؟و اینکه یکی مثل داگز میشه بهم معرفی کنی که برم جمع کنم از الان

نه داگز دیگه تموم شد الان یه عالمه شبیه این پروژه ها هستن ولی نمیشه قطعی گفت که کی لیست میشن فقط میشه گفت که معتبره و بر این اساس پیش رفت کلا باید صبر داشته باشید

اگر خواستید درخواست دوستی بدید لینک چند تا معتبرشو براتون می فرستم 

خدایا تا الان همستر بود الان شده داکز خدا وکیلی کی میخوایید بیاید توی دنیای واقعی زندگی کنید بسه دیگ ...

بهتر نیست وقتی هیچی راجع به این چیزا نمی دونید راجع بهش نظر ندید؟کلا بهتر نیس هیچ وقت احساس عقل کلی نکنید؟شما حتی اسماشونم درست بلد نیستید در حد این می دونید که تپ تپیه و با این کار قراره پول برسه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز