2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 90 پست
منم گفتم طرف تازه تو ۲۷ سالگی طرح عمومی شو تموم میکنه و هنوز باید آزمون تخصص بده شما چرا میخوای به ز ...

یه پزشک ۷ سال درس می خونه از ۱۸ سالگی شروع میشه تا ۲۵ ۱ یا دو سال هم طرح میگذرونه . یکم برو تو گوگل تحقیق کن 

اونا بعد از تخصص پزشکی هستند بعد از پزشکی عمومی در صورت قبولی تخصص یا آزمون دستیاری پزشکی با رتبه مط ...

دادا من مثال میزنم . تو جدی می گیری مگه می خوای زنش بشی 😂😂 میگم یکی از شاخه های پزشکیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب کی تخصص خوند؟ 🤣🤣 همینو حساب کنی میشه ۲۷

گفتم تقریبا ۲۷ . الان ممکنه ۲۸ سال یا ۲۹ داشته باشه سنشو دقیق نمیدونم . میدونم کمتر ۳۰ سال و حدود ۲۷ سال . ولی میگم بیاد خواستگاری شما  هر سوالی داشتی ازش بپرس 

دادا من مثال میزنم . تو جدی می گیری مگه می خوای زنش بشی 😂😂 میگم یکی از شاخه های پزشکیه

خب تو میگی پزشکه در حالی که نیست منم گفتم اینطوریه گفتم توضیح بدم بدونی اشتباه نگی پزشک اطرافمون هست در ضمن من چیکار دارم زنش بشم نشم به من چه فقط خواستم اطلاعات درست بدم که مسخرت نکنن

من مطمئنم شما ها اصلا از یک کیلومتری پزشکی رد نشدین واسه هر رشته ای چرتی نگین طرف پزشکه واقعا زشته ط ...

تعریفت از پزشک چیه ؟ هر چی باشه از تو ی بیکار بهتره

خب تو میگی پزشکه در حالی که نیست منم گفتم اینطوریه گفتم توضیح بدم بدونی اشتباه نگی پزشک اطرافمون هست ...

همین که در این تاپیک شرکت کردی و نظر دادی ممنون

من دانشجوی پزشکم 😂 تو ام برو به کارت برس به نظرم 🤣دیگه ام نبینما به رشته چرت بگی پزشکی

من خودم واقعا پزشکی عمومی ام از تو بهتر سرم میشه . برو درستو بخون یهو لیز نخوری وسط کار . 

2824
2823
2791
2779
2792