2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پزشک هست . پزشک عمومی نیست . مگه فقط پزشکی عمومی داریم ؟ شما پزشک قلب یا دندان پزشک ندیدی

پزشک اعضای مصنوعی! کدوم روستا هستین؟ خیلی حرف تون مسخره است منظورت اینه دکترا داره شاید ! 

پزشک اعضای مصنوعی! کدوم روستا هستین؟ خیلی حرف تون مسخره است منظورت اینه دکترا داره شاید !

نه ما شهری هستیم . دکتری هم فقط دکتر عمومی نیست ‌ . دکتر قلب و دکتر اعصاب هم داریم من مثال زدم که بگم پزشکی عمومی نیست

نه بیشتر از این یک مورد هست کلی توی طرافم دیدم طرف یه خاستگارش که موقعیت خوبی داشته جواب رد داده چون ...

فکر نکنم این جور باشه چون اینجا ایرانه مگه تو افسانه ها اینجور چیزا باشه 

مرد 
نه ما شهری هستیم . دکتری هم فقط دکتر عمومی نیست ‌ . دکتر قلب و دکتر اعصاب هم داریم من مثال زدم که بگ ...

منم گفتم طرف تازه تو ۲۷ سالگی طرح عمومی شو تموم میکنه و هنوز باید آزمون تخصص بده 

شما چرا میخوای به زور بگی طرف پزشکه در حالی که نیست !

فکر نکنم این جور باشه چون اینجا ایرانه مگه تو افسانه ها اینجور چیزا باشه

نه واقعیت دیدم چند مورد دایی خودم موقعیت خوبی داشت چند جا رفت خواستگاری تا جواب مثبت گرفت 

خونه و ماشین هم داشت 

❤️
نه ما شهری هستیم . دکتری هم فقط دکتر عمومی نیست ‌ . دکتر قلب و دکتر اعصاب هم داریم من مثال زدم که بگ ...

اونا بعد از تخصص پزشکی هستند بعد از پزشکی عمومی در صورت قبولی تخصص یا آزمون دستیاری پزشکی با رتبه مطلوب میتونن به تخصص های قلب و اعصاب و روان و....ورود کنن

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز