2777
2789
عنوان

متنفر میشمم

878 بازدید | 74 پست

خسته شدم😭😭😭 عقدم ولی باکره چند ماه دیگه عروسیمونه

امسال ما کلا بحث داشتیم و قهر بودیم تقریبا سرد شدم ازش از دست کاراش

تا ی کار خوبی می‌کنه باز دوسش دارم اما وقتی ی کاری می‌کنه یا ی چی میگم مخالفت میکنه(درخواست های معمولی)نه میگه ازش متنفر میشم

نمی‌دونم چیکار باید کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتی اگه شب عروسیت هم فهمیدی این کار اشتباهه...یه تاکسی بگیر و برگرد

اخلاقش خوبه اصلا اهل خیانت و اینا نیست رفیق بازم نیست ولی بچه ننه هست مستقل نیست خسیسع 😭

خب مثلا چی میگی مخالفت میکنه؟

مثلاً آرایشگاه دوست نداشتم میگه باید حتما یکی از اینا بری 

برای عقمدمون هیچکاری نکرد گفت رسم نداریم ولی داشتن من همیشه عقده شو دارم برای فرمالیته مخالفه بدم میاد باز چیزی تو دلم بمونه 😭😭 مقایسه میکنم دیگه خسته شدم 

مثلا چه مخالفتی میکنه؟، احساس میکنم خودت آدم حساس و زودرنجی هستی

ارع خیلی زود رنجم

نوشتم یکم بالا تر واسه چی مخالفت می‌کنه من تقریبا جز اخلاقش هیچیشو دوست ندارم همه عیباش پشت اخلاقش قایم میکنم تا دیده میگیرم اما نمیتونم خسته میشم😭

بیشتر حس ناراحتی داری تا تنفر وگرنه ازدواج نمی کردی باهاش بهتره یه مشاوره برید

نه تنفره واقعا واسه ازدواج من بچه بودم هیچی نمی‌دونستم هنوزم سنی ندارم آخه😭

نه تنفره واقعا واسه ازدواج من بچه بودم هیچی نمی‌دونستم هنوزم سنی ندارم آخه😭

خب اینجا مشکلتو با خانواده ات مطرح کن قبول نکردن برو خونه ی مادربزرگی خاله ای‌چیزی بمون به فکر بیفتن که راضی نیستی لازم شد خانواده اتو هم ببر مشاوره 

خب اینجا مشکلتو با خانواده ات مطرح کن قبول نکردن برو خونه ی مادربزرگی خاله ای‌چیزی بمون به فکر بیفتن ...

به بابام برای بحث قبلی گفتم گفت باشه اگر میخای جدا شو اما هیچ حرفی نرفت با نامزدم بزنع بچه خواهرشه باز خودمون آشتی کردیم نمی‌دونم چیکار کنم وقتی هم قهر بودیم دلم براش تنگ میشد اما تا ی کاری می‌کنه متنفر میشمممم

ارع خیلی زود رنجمنوشتم یکم بالا تر واسه چی مخالفت می‌کنه من تقریبا جز اخلاقش هیچیشو دوست ندارم همه ع ...

اره خوندم، برید مشاور اون بی طرفانه قضاوت می‌کنه و راهکار میده و خیلی کمک می‌کنه تا نری نمی‌فهمی چقد خوبه یبار بری میگی کاش زودتر رفته بودم فقط پرس و جو کنید یه مشاور خوب برید چون خیلی فرق میکنه، فقط یه چیز رو در نظر بگیر اینکه خسیس هست یا دستش تنگه، اینکه برای عقدت داشت و کاری نکرد یا نداشت اینا با هم فرق داره

اره خوندم، برید مشاور اون بی طرفانه قضاوت می‌کنه و راهکار میده و خیلی کمک می‌کنه تا نری نمی‌فهمی چقد ...

داشت برای عقدم خودشم گفت دارم بعدش 

اما می‌گفت رسم نداریم😭😭عقده ای شدم 

مشاوره هم رفتیم می‌گفت اخلاق خیلی خوبه و اینا اما آدم خسیس هیچوقت درست نمیشه بعد ما اصلا به هم نمیایم از هیچ نظر