2777
2789
عنوان

مامانم طفلی

142 بازدید | 10 پست

من و خواهرم ازدواج کردیم رفتیم و الان بابام و داداشم خونه آن و همش در حال امر و نهی به مامانم هستن بابام خیلییی کم به مامانم پول میده و مامانم همش تو مضیقه اس داداشمم در حد توانش میده و مامانم اون پول رو صرف خرید سبزی و ... میکنه

امان از موقعی که مامانم بخواد یه سر تا بازار بره بابام نه بهش پول میده نه هیچی کلی غر هم میزنه که تو قرطی هستی و فلانی

من  و خواهرم خانه داریم و من یه شغل فریلنسری با حقوق متغیر و کم دارم واقعا هیچی برای خودم نمیخرم و همش دلم برای مامانم میسوزه که نه میتونه جواب اینا رو بده نه بهش پول میدن 😓 تمام استدلال پدرم هم اینه که من همه چی براش میخرم در حالی که زنا دوست دارن پول تو جیبشون باشه یه روسری بخرن لباس زیر مورد علاقه شون رو بخون یا حتی هر وقت دوست داشتن رنگ موهاشون رو تغییر بدن

هر جوری فکر میکنم بائو یه آزمون استخدامی چیزی شرکت کنم خودم درآمد داشته باشم و به مامانم کمک کنم اعصابم داغون میشه میبینم همش حسرت داره.

همسر خودن ماهی ۲ تومن بهم میده که برای خودم تنها کافیه ولی من همش غصه مامانمو دارم هر چی میخورم هر جایی میرم هر چی میپوشم دلم میخواد مامانمم بخره و داشته باشه ولی توانایی برای تهیه اش کمه

خدا کمکم کنه بتونم درآمد کسب کنم

دقیقا تو یه شرایطیم شاید وضع مامانت اینا بهتر مامان من چیزی وایه پوشیدن و خوردن پیدا نمیکنه با این تفاوت که داداشمم با یه بچه اوار شده سر مامانم انقدر اذیتش میکنن جبگرم واسش خرابه پولم ندارم کمک کنم اون الان بیشتر به پول با ارامش نیاز داره دارم دیوونه میشم بقران مجید

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرتون در قید حیات نیستن ؟ 🥺

چرا باعث همه اینا همش پدرمه اون وقتی که باید به فکر بود نشد الان چهار تا خواهریم همه مون زندگیمون بهمون نمیچسبه انقدر حرف دارم الان بزنم دلم میخواد باهاتون حرف بزنم ولی حوصله ندارم از بس دردم زیاده خودمم دیروز ای یو ای کردم ولی درد اینا منو افسرده کرده همین یک ساعت پیش یک عالم واسشون گریه کردم ددسته پدرم مقصره ولی بازم یک دنیا همه شونو دوست دادم و راضی نیستم چیزیشون بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم ناراحتم و کاملا شمارو درک میکنم پدر منم پول نمیده ولی مادرم تو بانگ پول داره سود میگیره خرج میکنه ناراحتیم از اینه تنها مونده من دوساله ازدواج کردم خواهرمم ۴۰ سالشه ۳ ماهه ازدواج کرده همش ناراحته که وابستش بودم ازدواج کرده تنها موندم همش میگه بیاد ببینمش به خواهرمم میگه برو به مامان سر بزن هفته ای یه بار میره میگه کار دارم موندم چیکار کنم خودمم میرم همش از خواهرم میگه دیوونه شدم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
چرا باعث همه اینا همش پدرمه اون وقتی که باید به فکر بود نشد الان چهار تا خواهریم همه مون زندگیمون به ...

عزیزم چقدر شبیه همیم😭 امیدوارم با مثبت شدن نتیجه ای یو ای یکم از بار ناراحتیت کم بشه و غصه از دل پاکت بره

منم ناباروری دارم ۸ شهریور وقت دکتر دارم تا ببینم باید ای یو ای کنیم یا ای وی اف

فقط اینو میدونم که ما تا یه حدی میتونیم اوضاع رو بهتر کنیم و خدا خودش شرایط مون رو میبینه.

خوب استراحت کن و به خدا توکل کن گلم 

منم ناراحتم و کاملا شمارو درک میکنم پدر منم پول نمیده ولی مادرم تو بانگ پول داره سود میگیره خرج میکن ...

عزمزم طفلی دل تنگشه وابسته شده

از خوبیلی ازدواج خواهرت بگو براش اینکه الان هنوز خیلیا مجرد موندن هنوز خیلیا دنبال آدم درست و حسابی هستن

بعضی وقتها با هم برید بیرون بگردید 

من گاهی مامانمو میبرم امامزاده شهرمون با هم میگردیم و ...

اگه دوست دارن براشون حیوون خونگی مثل عروس هلندی و گربه و ... بگیرید

در کل خیلی سخته آدم همش به فکر عزیزش باشه 💔

مرسی که اومدی تو تاپیکم و بهم حس این رو انتقال دادی که حسم الکی نیست و حق دارم که ناراحت باشم 😘

عزیزم چقدر شبیه همیم😭 امیدوارم با مثبت شدن نتیجه ای یو ای یکم از بار ناراحتیت کم بشه و غصه از دل پا ...

ای خواهر واقعا چقدر شرایطمون شبیه به همه فداتشم ناراحتی نکن خدا خودش باید به داد همه برسه خودش باید فکر همه رو بکنه از فکر ما که چیزی درست نمیشه باید اگه کمکی از دستمون برمیاد فقط دریغ نکنیم فقط میخوام خدا بهشون عمر بده انشالله شماهم این ماه مامان بشی تو دل ماهم یه شادی بیاد والله فکر میکنم اگه خبر حاملگیمو بشنوم یکی دو روز شادیش دووم داشته باشه بازم میرم تو فکر اینا ای خدا تودت به دلمون ارامش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40