2777
2789
عنوان

چیکار کنم منو با خودشون نبرن

321 بازدید | 14 پست

مامان و بابام دارن میرن یه استان دیگه خونه فامیلمون من اصلا دلم نمیخواد برم همش غر میزنن دعوام میکنن که تو باید بیای بعد میگم نمیام میگه بچه چیه انگار من اضافم اعصابم خورده انگار زوره توروخدا بگین چیکار کنم

چند سالته؟ 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم اجازه بدن یه نوجوون 17ساله تنها بمونه خونه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

دقیقا همین امروز تو جمع خانواده خودم به شوهرم داشتم میگفتم این خواهرام هر وقت یه جایی میخواستیم بریم هی این میگفت نمیام اون میگفت نمیام .حتی یه مهمونی رفتن ساده رو کوفت میکردن به آدم. دختر خوبشون منم بودم که همه جا میرفتم تا مامانم به خاطر خونه موندن من نگران و دلواپس نباشه. برو دیگه هی بی حوصله بازی درمیارید .حالا دوستتون بگه پاشو بریم اون سر دنیا با کله میرید. عه برو آفرین

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
دقیقا همین امروز تو جمع خانواده خودم به شوهرم داشتم میگفتم این خواهرام هر وقت یه جایی میخواستیم بریم ...

یبار حرفشونو گوش دادم رفتم دیگه چقدر برم اخه 

خب بگو یه ماه آخر رو می‌خوام بخونم😁 واقعا هم بخون که سبب خیر هم شده باشی😎

نمیشه یهو بگم الان تا دارین میرین میخوام درس بخونم 🤦🏻‍♀️

یجور بامن رفتار میکنن انگار دست و پا گیرم موقع امتحانا که همش میخواستن منو ببرن بیرون بعد نمرمم کم میشد کلی غر و دعوا

یبار حرفشونو گوش دادم رفتم دیگه چقدر برم اخه

یعنی چی؟ تو امشب شام خوردی فردا شب شام نمیخوری؟ من نمیدونم برو .والا خدا شاهده آرزومه بابام زنده بشه یه بار فقط بیاد بگه پاشید بریم مسافرت. بخدا دنیا ارزش این حرص خوردنای الکی رو نداره. حالا خوددانی از ما گفتن بود

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه