2777
2789
عنوان

خیلییی دلم شکسته

222 بازدید | 19 پست

خواهرشوهرم هروقت منو میبینه میگه خاب دیدم بچه دار شدی

یا هروقت میکم از فلان غذا بدم میاد میگه نکنه حامله ای…

یا هر چند وقت یبار میگه بچه نمیخاین؟

امشبم پرسید

برا اولین بار حالم بد شد صورتم قرمز شد صدام میلرزید و داغ کرده بود کل بدنم

گفتم فعلا نه( با صذای لرزون) 

که خودشونم فهمیدن ریختم بهم 

شوهرمم اونجا بود پشتم در اومد جوابشون زو داد

خیلی دلم شکسته

تروخدا واسم دعا کنین این ماه حامله بشم اولین باریه دارم لتروزول میخورم با اووبوست و متفورمین و اینوفولیک

کیست ندارم

پریودیام هرماه سر وقته

یکم تنبلی دارم ک رفع نمیشه

خسته ام

از حرفا

تیکه ها…

خیلی خستم

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

عزیزم ایشالا که دیگه باردار میشی:)

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همدردتم عزیز،ان شالله خدا به حق آقاامام حسین جان به ماهاام بچه بده،اون روز تو بازار یه خانوم سن بالا حامله بود اینقد تو دلم به خدا گفتم آخه چرا به من نمیدی،الان پشیمونم🤦‍♀️

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

خدا ازشون نگذره .!انگار مریضن .! مطمئن باش این جور آدما اگر هم بچه دار بشی باز هم در مسائل زندگیت دخ ...

نمیدونم چرا هردفه دلمو خون میکنن…انگار خودمون خریم

منتظریم اینا دستور بدن

منم همدردتم عزیز،ان شالله خدا به حق آقاامام حسین جان به ماهاام بچه بده،اون روز تو بازار یه خانوم سن ...

خیلی سخته

کاش خدا بهمون نظر میکرد

نمیدونم چرا هردفه دلمو خون میکنن…انگار خودمون خریممنتظریم اینا دستور بدن

آبجـی ، بعنوان یک داداش این نصیحتو از من گوش کن..

مستقل زندگی کن . خواهشا از این جور آدما فاصله بگیر 

خدایی راحت زندگی میکنی .

وگرنه فقط جنگ اعصاب و بس.

آبجـی ، بعنوان یک داداش این نصیحتو از من گوش کن..مستقل زندگی کن . خواهشا از این جور آدما فاصله بگیر ...

نمیتونم ازشون فاصله بگیرم و‌دور باشم

کاش میشد