2777
2789
عنوان

فرهنگیان رشته زبان

171 بازدید | 6 پست

دوستان زبان قبول شدم و ایده ای ندارم برای آینده سردرگمم به مرور توی فضای دانشگاه این سردرگمی ممکنه درست شه؟

چجوری شروع کنم این مسیر رو که در آینده معلم خوبی باشم؟ 

چه خصوصیات اخلاقی برای این مسیر نیازه؟

تازه تاپیک زدم درموردش😃قبولی فرهنگیان سخته؟ از کنکور سراسری انسانی دادی؟

الان فرهنگیان جوری شده که اول به مصاحبه بستگی داره بعد به معدل و کنکور 

مصاحبه سخت نیست اگر اعتماد به نفس بالایی داشته باشیخوب و شمرده صحبت کنی

و ارتباط برقرار کنی 

خوندن کتاب های غیر درسی مثل روانشناسی و شعر و... خیلی کمک می‌کنه به بهتر صحبت کردن

من فقط 15 روز برای کنکور درس خوندم😄

رشته زبان کنکور دادم با سطح B2

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان فرهنگیان جوری شده که اول به مصاحبه بستگی داره بعد به معدل و کنکور مصاحبه سخت نیست اگر اعتماد به ...

الان دیدم شما استارترید امسال کنکور دادید دیگه؟ از طریق منحصرا زبان فرهنگیان اوردید؟ مگه کنکور فرهنگیان جدا نبود؟   من امسال میرم دوازدهم تازه فهمیدم که باید زبان بخونم رشتم تجربیه اطلاعات زیادی درباره منحصرا زبان ندارم ممنون میشم راهنمایی کنی 

الان دیدم شما استارترید امسال کنکور دادید دیگه؟ از طریق منحصرا زبان فرهنگیان اوردید؟ مگه کنکور فرهنگ ...

عزیزم برای کنکور زبان و رشته فرهنگیان از طریق زبان 

باید دوتا کنکور بدی یکی زبان تخصصی اردیبهشت و یکی هم کنکور فرهنگیان که دفترچش شامل سه بخشه 

دینی و هوش و یکی دیگه