2777
2789
عنوان

حس مادری

654 بازدید | 21 پست

بچه ها اصلا یه روز انقدر مهر بچه بیافته تو دلتون؟

من که به شخصه ۲ساله اوله عروسیم تا پریودم عقب میوفتاد با مشت میزدم به شکمم

خدا منو ببخشه

هیچ وقت فکرشو نمیکردم یه روز واسه مادر شدن التماس کنم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

فکرشو میکردین؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

چی بگم من هنوز تو شکم  

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من کلاااا بچه دوست داشتم بعد نامزد که بودیم از اونجایی که خیلی ساده بودم و هیچی از مسائل زناشویی نمیدونستم یعنی واقعااااا هیچیااا به همسرم میگفتم تورو خدا بیا یه بچه بیاریم اونم میخندید میگفت الان که نمیشه😅 ولی بعدشم که ازدواج کردم بعد سه تا سقط و کلی سختی بچه دار شدم که اصلا تو خوابم نمی دیدم همیشه فک میکردم آدم همین که بخواد کافیه

بر عکس من خودم ۶ماه طول کشید شوهرمو راضی کنم انقد عاشق بچه شدم گریه میکردم شبا

نه من کلاااا بچه دوست داشتم بعد نامزد که بودیم از اونجایی که خیلی ساده بودم و هیچی از مسائل زناشویی ...

آره منم فکرشو نمیکردم طول بکشه

من تا بدنیا نیومده بود خوشم نمیومد حتی یبار با شوهرم دعوا کردیم نشستم گریه کردم گفتم سقطش میکنم. ام ...

خدا براتون نگهش داره زیر سایه جفتتون

منم هیچ حسی ندارم  فکر کنم هیچوقت بچه دار نشم

میخوای خودت یا نه

من بچه دوست دارم ولی بچه ی دیگران و  خودم حس خاصی ندارم حوصله ی بچه ندارم

منم اولا اینجوری بودم

اما نمیدونم چی شد یدفعه انقد دلم بچه میخواد