2777
2789
عنوان

معتاد شدم😔

149 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من یه گپی پیدا کردم تو تلگرام حدود دویست نفرن همه هم همو میشناسن روزی پنج ساعت دارم تو این گپه چرت و پرت میگم هی چکش میکنم معتادش شدم بنظرتون خیلی مسخره نیست ادم با کسایی ک نمیشناسه روزی این همه حرف بزنه؟ 

از تنهاییه

تا جایگزین نداشته باشی درست نمیشه. فقط میتونم بگم به داد خودت برس🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید چون تنهایی یا میخوای از دغدغه ها و مشکلاتت دور بشی..ولی ته نداره این گپا. یه لفت بده و تمام. و ...

اره درسته جای این سریال ببینم بهتره ولی دست خودم نیس

واقعا؟ چیکار کنم بنظرت

اوقاتتو پر کن

منم معتاد اینجام میدونم تا وقتی مدرسه ها باز نشه همین داستانه. یه چنین سرکرمی ای پیدا کن که وقت سر خاروندنم نداشته باشی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اوقاتتو پر کنمنم معتاد اینجام میدونم تا وقتی مدرسه ها باز نشه همین داستانه. یه چنین سرکرمی ای پیدا ک ...

وای خیلی بده من فقط واسه فیلم دان کردن میرفتم تل الان افتضاح شدم