2777
2789
این رفیقت که کلا هیچی نداره پز چیو بهت میداده این با زن و بچه دستش توی جیب باباشه

آره از همین حرص میخورم 

و منی که روی پای خودم ایستاده م و کارگاه راه انداختم با وام و بدهکاری با چهار تا نیروی کار به من حسادت میکنه بازم و میخواد به رخم بکشه خیلی سخته برام 

آره از همین حرص میخورم و منی که روی پای خودم ایستاده م و کارگاه راه انداختم با وام و بدهکاری با چهار ...

بهش بگو اگه بابات نبود الان چیکار میکردی 

بادآورده رو باد میبره تویی که دستت توی جیب خودته هر هزار تومنی که درمیاری می ارزه به میلیارد میلیارد پول باباش 

چرا این رفیق سمی و از زندگیت پاک نمیکنی؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش بگو اگه بابات نبود الان چیکار میکردی بادآورده رو باد میبره تویی که دستت توی جیب خودته هر هزار تو ...

تاالان نگفتم بهش چون خواستم خبر مرگش غرورش پایمال نشه خدایش خیلی صبورم تو خودم می ریزم چون متاهله خواستم لهش نکنم 

آره واقعا خیلی ارزشمنده که خودم روی پای خودمم 

بخدا وقتی آخر برج حقوق نیرو ها میدم با این که الان خودم خیلی خیلی بدهکارم نزدیک یک میلیارد وام و بدهکاری اما قرض میکنم و سختی میکشم و میدم بهشون با این حال خیلی آرامش بخشه و لذت داره اما این حرفا گاها بدجوری دلمو آزار میده

تاالان نگفتم بهش چون خواستم خبر مرگش غرورش پایمال نشه خدایش خیلی صبورم تو خودم می ریزم چون متاهله خو ...

ازش فاصله بگیر هرکاری کنی اون بازم نیشش و میزنه اصلا به حرفاش اهمیت نده مهم اینکه خودت خوشحالی 

متاهل یا مجرد بودن پز داره ؟🤔

ازش فاصله بگیر هرکاری کنی اون بازم نیشش و میزنه اصلا به حرفاش اهمیت نده مهم اینکه خودت خوشحالی متاهل ...

دقیقا 

از نظر این تازه به دوران رسیده پز دادن داره اون شب هم گل گرفته شب جمعه بود عمدا اینکارو کرد بدبخت

خب من اول دلم برااون میسوزه بعد خودم. بزرگسال انگار شصت سالمونه❤️🏃🕳️😂

چرا دلت برای خودت بسوزه حالا برای اون حق میدم بدبخت خیلی بدرد نخوره 

خدایی کمم نیست دیگه سنتون😂

چرا دلت برای خودت بسوزه حالا برای اون حق میدم بدبخت خیلی بدرد نخوره خدایی کمم نیست دیگه سنتون😂

که یه آدم احمق بهم سرکوفت بزنه میسوزه دلم 

نه عزیزم تو کم سنی ما رو بزرگسالان میبینی 😂🏃