2777
2789
عنوان

منو نمیخواد دیگه 😭😭بعد شش سال

242 بازدید | 17 پست

پسری که دوسش داشتم عاشقش بودم بعد ۶ سال گفت منو نمیخواد دیگه حرف نزدم دارم دق میکنم زنگ بزنم بگم اشکال نداره دوست اجتماعی که گفتی قبوله؟

زده زیر حرفش یه ساله قول ازدواج داده بود

چن وقته می‌گفت رفته با دخترای دیگه دوست شده بعد می‌گفت الکی گفتم حرصت بدم

دیشب می‌گفت بوسش کرده بغلش کرده هرچی گفتم قسم بخور نخور نمدونم راست گفت یا نه

ولی منو نمیخواد بلاکه ولی یه زنگ هم نزده تا من زنگ نزنم نمیزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بریزش دور این آت و اشغالو

چیه نگهش داشتی؟ نمیخواد متوجه نیستی انقد خودتو کوچیک نکن

دوست اجتماعی چیه؟

زنگ نزن برو تف بنداز تو روش

عزت نفس داشته باش

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

همین الان تاپیک بغلی یه بیشعور داشت میگفت همه دخترا دنبال پولن دلم میخواد از گیس بکشمش بیارمش اینور ببینم چی داره بگه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ولش کن بذار بره چون کسیکه ادم درستی باشه کسیو تحقیر نمیکنه! این بمونه هم برات مرد نمیشه! اویزونش نشو. زودتر رها کن تا شرایط بهتری بیاد سراغت

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
😞😞😞این پول ندارن خونه ماشین ندارن من کمکش میکردم پول چیه اصلا

میدونم عزیزم خطابم به اون گاو بود 

اصلا خودتو ناراحت نکن بازم عاشق میشی 

هنوز اون بیرون مردایی هستن که خوب و محترمن چرا یه همچین بی ارزشی که خدا زدتش رو میخوای و بالا میبریش اخه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت