2789
شاید یک ربع یا نیم ساعت یا بیشتر نمی دونم گذشت من فقط نشسته بودم ( تقریبا پنج سانت در با زمین فاصله ...

همون موقعه ها بود مادرم بیدار شد

می خواست بره دست شویی منم دنبالش رفتم که گوشیم بردارم تا در اتاق باز شد و رفتم تو پذیرایی چیز عجیبی دیدم

نور ابی ملایم تو خونه پخش شده بود و من می تونستم فضای خونه ببینم!!! نه کاملا واضح اما میتونستم ببینم 

اما از مادرم نپرسیدم که میتونه ببینه یا نه! 

گذشت چندسال بعد 

این دفعه هم 

)ترو خدا بخونین و بگین قضیه چیه؟؟؟

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همون موقعه ها بود مادرم بیدار شدمی خواست بره دست شویی منم دنبالش رفتم که گوشیم بردارم تا در اتاق باز ...

دوم دبیرستان بودم 

این دفعه هم شب بود و منم خیلی یهویی بیدار شدم قصد کردم دو رکعت نماز هم بخونم و مامانم هم بیدار شد اونم همزمان با من!! اونم میخواست نماز شب بخونه

برق همه جا رفته بود 

بعد مامانم به بیرون نگاه کرد گفت چه تاریک همه جا ظلمات 

منم کنجکاو شدم رفتم از یه پنجره دیگه ببینم چطوریه تاریکی و آسمون 

که اونموقع من فقط میخکوب شدم اولش فکر کردم پروژکتوری چیزی روشن اما یخورده فکر کردم برقا رفته

چیزی که من دیدم همه جا بدون حتی یک ذره سایه روشن و قابل دیدن بود دقیقا همون رنگ ابی ملایم بود (شاید کمی تیره تر) همه جا خونه ها اسمون زمین خالی درختا همه چی میدیدم بدون ذره ای سایه 

من با تعجب گفتم مامان تو هیچی نمی بینی همه جا تاریک؟؟؟؟ 

گفت اره مگه نمی بینی برقا رفته

من فقط برگام ....

به خدا قسم (دارم راست میگم دروغ نیست) ولی نمی فهمم چرا همچین تجربه ای دارم

قبلشم من گفتم اتفاقات ماورایی دیگه هم افتاده 

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...

کسی دلیلشو میدونه؟؟؟؟

خیلی دوست دارم بدونم چرا اینطوری شده ؟

اسی میشه برام بپرسی ؟

کامل بگو نصفه نصفه نگو

الان دیدم 

اخه کامل بگم هیچ کس جواب نمیده یا کامل نمی خونه خیلی طولانی میشه