2777
2789
عنوان

یکنواختی زندگی

253 بازدید | 16 پست

تا حالا شده حس کنین که تو زندگی مشترکتون به خاطر کار یا مشغله زیاد دچار یکنواختی شده باشبن؟ یا مثل اوایل زندگی اون نشاط رو حس نکنین؟

من خودم سر کار میرم هر روز صبح شوهرمم هم صبح هم عصر سر کار با این که تلاش میکنم که زندگی مون شاد تر شه یا حس یکنواخت نکنیم ولی بازم به طور کامل موفق نمیشم

شوهرم خیلی خسته اس البته منم خسته میشم نه به اندازه اون ولی با آه و ناله هاش خستگی رو به منم منتقل میکنه

میتونین کمک کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا من وقتی خونم احساس یکنواختی میکنم وقتی مشغلم زیاده انگار زندگیم هیجان داره .دوروز تعطیلی آییی ...

آره همش خونه باشی که واقعا کلافه میشی

ولی الان کار زیاد شوهرمو خسته کرده مشکل اینه خستگیش به منم انتقال پیدا کرده

بعضی وقت ها دوست دادم برم ی چند روزی تو ده کوره های شمال تنهای تنها زندگی کنم طوریکه حتی عزیزترین هام رو چند روزی نبینم ،وقتی ی دوری تو پاساژ و پارک و ...میزنم خوب میشم  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
عزیرم به عرحال روزای تعطیل که با همین حتما باهم برین گردش شده یه پارک کوچیک همون تو روحیه تون کلی اث ...

بیرونم میریم باهم بعضی اوقات ولی گاهی اوقات انقد خسته هس که نمیتونه بیرونم بیاد

من شوهرم دو هفته خونه نیست یه هفته خونست همین کلی تازگی دلتنگی به همراه داره. کلی کار هست که باید تو اون یه هفته انجام داد و وقت هم کم میاریم.

قراره برم شهری که اون کار میکنه. یعنی این یکنواختی به زندگی ما هم سرایت میکنه؟!؟!

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
من شوهرم دو هفته خونه نیست یه هفته خونست همین کلی تازگی دلتنگی به همراه داره. کلی کار هست که باید تو ...

اتفاقا شوهر منم یه مدت راه دور بود البته 23 روز دور بود یه هفته خونه البته اون 1 هفته هم دو روزش واس رفت و برگشت میرفت! دوری که خیلی واسم سخت بود ولی وقتی بود خیلی خوب بود 😊