2777
2789

تاپیک زدم گفتم چند روز پیش عمه پدر شوهرم بهم جلو مادرشوهرم و شوهرم گفت تو میخوای سر پسرمون کلاه بزاری پولامو بالا بکشی...

حالا مادر شوهرم فردا اونروز یه پیامک داد و معذرت خواست و یکم دردل کرد گفت شرایط،برای منم همینطور بوده ولی تو جای دخترمی نمیخوام مثل من باهات رفتار شه...

منم در جوابش نوشتم 

مرسی ازتون⚘️

حالا بهم گفته مهمونی داریم و اقوام خودش فقط دعوتن بنظرتون برم؟من میخوام بگم حالم خوش نیست نرم..

شوهرم بعد اونروز حالش گرفته و هر روز به بهونه ای معذرت میخواد میاد خونمون گل میاره 

به شوهرم گفتم نمیام میخوام این جو بخوابه ولی میگه قول میدم دیگه کسی چیزی نمیگه ولی اگه نخوای نمیریم

چیکار کنم برم یا چی؟و اینکه ما نامزدیم

صبر رویِ صبر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده شوهرهمینن...سنگین باش همیشه.

مادرشوهرم واقعا آدم درستیه 

ولی نمیرم یه چند مدت دور میشم بفهمن نباید فقط دهنشون باز باشه باید یکم فک کنن

صبر رویِ صبر
مادرشوهرم واقعا آدم درستیه ولی نمیرم یه چند مدت دور میشم بفهمن نباید فقط دهنشون باز باشه باید یکم فک ...

خداروشکرک خوبه..خوشبخت شی

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

بنظرم این مهمونی که خانواده مادری همسرت هستن برو یه مهمونی که همون عمه یا خانواده پدری همسرت هستن نرو . اینجوری دل مادرشوهرتم بدست میازی و باهاش میری تو یه تیم . اگه نری ممکنه مادرشوهرت حس کنه سیک شده که ازت عذر خواهی کرده  و دیگه تو مسائل مشابه ازت عذرخاهی نکنه چون فکر میکنه من چ عذرخاهی کنم چه نکنم عروسم براش فرقی نمیکنه . برو حالا یه اشاره بکن که حالم خوب نبود ولی بخاطر شما اومدم

بنظرم این مهمونی که خانواده مادری همسرت هستن برو یه مهمونی که همون عمه یا خانواده پدری همسرت هستن نر ...

ولی آخه پدر شوهرم هستتت

نمیگه عمم همیچین حرفی زد باز پاشده اومده؟

همدوره عاشق عمشه یسری دیگم مارو دعوت کرده بودن خانواده پدرشوهرم بعد مت سر میز به شوهرم میگفتم دوغ بهم بده لیوان بهم بده(خوشم نمیاد خودمو خم کنم هرچی بود به شوهرم میگفتم)

عمش گفت چرا هرچی میخوای به اون میگی خودت بردار دیگه

نامزدم عصبی شد گفت پاشو بریم

بعدش پدرشوهرم گفت چرا جلو عمم اینطوری کردی منم گفتم رفتار خاصی نکردم از عمرتون باید بپرسید این سوالو ...

صبر رویِ صبر
خوده مادرشوهرتم اشاره کرده که چقد از دست خاهرشوهرش و خانواده شوهرش کشیددده تو با خانواده پدری که دشم ...

بهش پیام میدم

میگم مرسی مامان من نزدیک دوره ماهیانمه نمیتونم بیام درگیر کارمم هستم سرم شلوغه ایشالله یه فرصت دیگه

خوبه؟

صبر رویِ صبر