2777
2789
عنوان

از استرس دارم میمیرم کنکوریا

232 بازدید | 12 پست

میگن رتبه ها به زودی میاد .

خیلی دلی دارم می نویسم 

من توی تمرین خیلی بهتر از مسابقه عمل کردم

اما 

دور خیلی چیزا رو خط کشیدم 

هر سری که آزمون میدادم از نتیجه ناراضی بودم 

و بازم نا امید نمی شدم 

من یک ماه تمام شب های امتحان تا صبح خوابم نمیبرد 

ساعت ۸ شب که میشد انگار داشتن خفم میکردن 

ولی دقیقه ۹۰ اتفاقاتی افتاد که هنوزم باورش سخته 

من زمان کم آوردم تو کنکور به خاطر استرسم

من ۱ نمره درست فارسیمو لحظه آخر خط زدم غلط نوشتم

و و و 

نمیدونم شاید قسمت این بوده 

همش به این فکر میکنم که آیا توان پشت کنکور موندن رو دارم یا نه 

اخرشم تراز کنکور ۸۰۴۱

تراز معدل ۱۹.۱۲ : ۹۲۲۰ 

تراز کل : ۸۶۳۰

رتبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا خودت دیدی من تلاشمو کردم😪🤧  

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

نتیجه : صبح ها با درد قلب از خواب بیدار میشم 

دیگه شب  و روزم قاطی شده ساعت ۳ میخوابم ۱۲ پا میشم

دیگه کلا از هیچی زیاد خوشحال نمیشم

به شدت عصبی و پرخاشگر شدم و متاسفانه سر فرشته کوچولوی قلبم یعتی خواهرم خالی میکنم 😭😭😭😭😭

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترازت خیلی خوبه امیدوارم اون رشته ای که میخوای قبول بشی

مرسی عزیزم همچنین 

من فقط پزشکی و دارو و فیزیو و بینایی دوست داشتم😪 

ترازت خیلی اوکیه مطمئن باش رتبه ی خوبی بهت میده 

الکی به خودت استرس نده،اخبار نتایج رو هم چک نکن

من باید استرس و عذاب وجدان داشته باشم که سال چهارم بود و اینقدر استرس و افسردگی و فشار خانوادگی بهم غلبه کرد و همچنین تنبلی خودم که به فنا دادم همه چیزو 

از همین الان باختم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

مرسی عزیزم همچنین من فقط پزشکی و دارو و فیزیو و بینایی دوست داشتم😪

من رشتم انسانیه نمیتونم حدس بزنم چی قبول میشی

از یه مشاور تحصیلی بپرس میتونی با این تراز رشته مورد علاقتو بیاری یا نه

ترازت خیلی اوکیه مطمئن باش رتبه ی خوبی بهت میده الکی به خودت استرس نده،اخبار نتایج رو هم چک نکنمن با ...

آخه ۷۰۰۰ به دردم نمیخوره😭😭😭😭😭🤧

آخه ۷۰۰۰ به دردم نمیخوره😭😭😭😭😭🤧

سقف تراز امسال پایین اومده کلا نگران نباش 

زیر ۵هزار میشه رتبه ات بنظرم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

سقف تراز امسال پایین اومده کلا نگران نباش زیر ۵هزار میشه رتبه ات بنظرم

خدا کنه ، ارزومههههههه😭

رتبه ها اومد بهت میگم حتما

پزشکی تهعدی میاری

تعهدی حتما باید شهر خودم باشه؟؟

نمیشه تعهدی یه شهر دیگه قبول شد؟

تعهدی حتما باید شهر خودم باشه؟؟نمیشه تعهدی یه شهر دیگه قبول شد؟

تعدی بومی پذیره

یعنی شانست واسه اینکه شهر خودتو بیاری 90 درصده ولی حتما باید شهر های دیگه هم بزنی چون امکان قبولی وجود داره

تعدی بومی پذیرهیعنی شانست واسه اینکه شهر خودتو بیاری 90 درصده ولی حتما باید شهر های دیگه هم بزنی چون ...

چقدر خوب مرسییی