2777
2789
عنوان

سرطان دهان

210 بازدید | 7 پست

اطلاعی دهرین؟؟

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

سلام عزیزم،  تو یکی از تاپیک های قبلیتون راجع به سرطان دهان خواهر شوهرم بهتون گفتم از من راجع به روند درمانی ایشون پرسیدید، ازش اسم دکتر رو پرسیدم گفتند دکتر اولیه شون دکتر علی کوهی بوده متخصص گوش و حلق و بینی و در بیمارستان امیر اعلم تهران عمل شدند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم، تو یکی از تاپیک های قبلیتون راجع به سرطان دهان خواهر شوهرم بهتون گفتم از من راجع به رون ...

الان بهتر شدن؟؟پرتو و شیمی هم رفتن

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

بله عزیزم الان زندگی عادی شون رو دارن ولی هر چند وقت یکبار باید برن دکتر چک بشن تا خدایی نکرده بیماری دوباره برنگردد، راستی دکتر گفته کلم بروکلی و لیمو ترش همیشه بخورند و از دود سیگار و قلیون هم دوری کنند 

بله عزیزم الان زندگی عادی شون رو دارن ولی هر چند وقت یکبار باید برن دکتر چک بشن تا خدایی نکرده بیمار ...

ممنون عزیزم لطف کردی 

الهی خدا همیشه نگه دار عزیزات باشه

ممنون عزیزم لطف کردی الهی خدا همیشه نگه دار عزیزات باشه

حرم امام رضا هستم خیلی دعات کردم 

انشالله دلت خوش باشه 

همسرت سریع بهبود پیدا کنه 

دستم خورد دوستی لغو شد دوباره درخواست دادم بپذیر 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
حرم امام رضا هستم خیلی دعات کردم انشالله دلت خوش باشه همسرت سریع بهبود پیدا کنه دستم خورد دوستی لغو ...

باش عزیزم

ممنون بابت دعاهات 

اگه تونستی یه بار به نیابت از من ضریح امام رضا رو محکم بگیر بگو یه زندگی تازه ام به امیدی که به خدا دارم رحم کنه 

به جوابش به پهلوی شکسته خانم فاطمه قسم بده