دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا
سلام عزیزم، تو یکی از تاپیک های قبلیتون راجع به سرطان دهان خواهر شوهرم بهتون گفتم از من راجع به روند درمانی ایشون پرسیدید، ازش اسم دکتر رو پرسیدم گفتند دکتر اولیه شون دکتر علی کوهی بوده متخصص گوش و حلق و بینی و در بیمارستان امیر اعلم تهران عمل شدند
سلام عزیزم، تو یکی از تاپیک های قبلیتون راجع به سرطان دهان خواهر شوهرم بهتون گفتم از من راجع به رون ...
الان بهتر شدن؟؟پرتو و شیمی هم رفتن
دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا
بله عزیزم الان زندگی عادی شون رو دارن ولی هر چند وقت یکبار باید برن دکتر چک بشن تا خدایی نکرده بیماری دوباره برنگردد، راستی دکتر گفته کلم بروکلی و لیمو ترش همیشه بخورند و از دود سیگار و قلیون هم دوری کنند
بله عزیزم الان زندگی عادی شون رو دارن ولی هر چند وقت یکبار باید برن دکتر چک بشن تا خدایی نکرده بیمار ...
ممنون عزیزم لطف کردی
الهی خدا همیشه نگه دار عزیزات باشه
اگه تونستی یه بار به نیابت از من ضریح امام رضا رو محکم بگیر بگو یه زندگی تازه ام به امیدی که به خدا دارم رحم کنه
به جوابش به پهلوی شکسته خانم فاطمه قسم بده