2777
2789
عنوان

راهی هست قدم بلندتر بشه یکم

151 بازدید | 22 پست

قدم ۱۵۷،۱۵۸ میشه تقریبا و ۲۳ سالمه راهی هست دو سانت بلندتر بشم حس میکنم خیلی قدم کوتاهه اعتماد بنفسم اومده پایین دیگه ب نسبت فامیلمون من کوتاه ترم چند بارم مورد تمسخر فامیل و دوستام و اشناها در اومدم قدم ازشون کوتاه تره☹️

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که قدمون بلنده کجا رو گرفتیم

قدبلند باشی بهتره من بخاطر عقدم الان خیلی اعتماد بنفسم اومده پایین دوست داشتم همیشه ۱۶۵ باشم 

یعنی هیچ راهی ندارم دیگه ؟🤕

ولا قد بلند بیشتر برای پسراست زیاد به نظرم اینطوری که شما حساسی مهم نیست ولی خب در حد دو سانت یه سری دارو ها و ورزش ها باید باشه میتونید دکتر برید راهنماییتون میکنه

ولا قد بلند بیشتر برای پسراست زیاد به نظرم اینطوری که شما حساسی مهم نیست ولی خب در حد دو سانت یه سری ...

دارو الان بخورم تاثیر داره ؟

رشد قد تا ۱۸ سالگیه بعد اون متوقف میشهقدتونم بد نیست خوبه برای دختر اوکیه

همون قبل ۱۸ سالگی از دوران راهنمایی بودم تا الان همینقدر بودم اصلا قد نکشیدم انگار زیاد🤕

همون قبل ۱۸ سالگی از دوران راهنمایی بودم تا الان همینقدر بودم اصلا قد نکشیدم انگار زیاد🤕

خب از جنبه ارثی هم بخواین نگاه کنید جنبه موروثی هم داره...

تو خانوادتون مثلا کسی هست عین شما؟

🃏

خب از جنبه ارثی هم بخواین نگاه کنید جنبه موروثی هم داره...تو خانوادتون مثلا کسی هست عین شما؟

تو خانوادمون همه خوبن متوسط رو به بالان فقط من کوتاه تر همشونم

قدبلند باشی بهتره من بخاطر عقدم الان خیلی اعتماد بنفسم اومده پایین دوست داشتم همیشه ۱۶۵ باشم

من 174قدمه هرکی بهم رسید گفت که خیلی بده اینقد قدت بلنده

بخای به حرف مردم گوش بدی کلاهت پس معره است

قدت کوتاه نیست و برای یه خانم قدت نرماله

넌 나의 운명💜