2777
2789
عنوان

رشته مهندسی

185 بازدید | 13 پست

لعنت به اون روزی که من ریاضی و بعد هم مهندسی و در دانشگاه انتخاب کردم..الان شده لکه ننگ..بعد از اینهمه سال درس خوندن و زحمت ..هر جا رزومه میفرستم و..به جایی نمی‌رسه..روزی صدبار لعنت میفرستم به خودم چرا تجربی و انتخاب نکردم..آدم دیپلمه بمونه مهندس نشه..خیلی از هم دوره ایهام از ایران رفتن و..ولی من پول همونم ندارم..از خجالت دارم آب میشم وقتی یکی می‌پرسه چیکار می‌کنی و..

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همه رشته های شغل خوب داره پزشکی و دارو و فیزیو و...

همون پزشکی و اینا دهنت سرویس میشه تا قبول بشی فکر نکن آسونه، خداروشکر کن رفتی رياضی

خدای ماهم بزرگه دوستم،صبر داشته باش❤️✨️

همون پزشکی و اینا دهنت سرویس میشه تا قبول بشی فکر نکن آسونه، خداروشکر کن رفتی رياضی

من موقعی رفتم که قبولی پزشکی راحتتر بود اما مهندسی لعنتی تو اوج بود!!.الانشم به نظرم طرف پشت کنکور بمونه صدبار بهتره تا بره رشته بیشغل و اینده

من موقعی رفتم که قبولی پزشکی راحتتر بود اما مهندسی لعنتی تو اوج بود!!.الانشم به نظرم طرف پشت کنکور ب ...

الان راحت نیست از بدم بدتره 

من دانشجوی روانشناسی ام تو ایران باید از اپل رشته های فنی رفت

به خدا ما هم گول خوردیم و جوگیر شدیم..موندیم توش!!درسای سخت و تلف کردن عمر و..دارم زار میزنم..کاش خدا ی نگاه به منم بندازه

تو دانشگاه هیچ خبری نیس..ارزش داره چندین سال پشت کنکور باشی بری رشته ای که شغل خوب داره..

شما خبر شرایط جدید پشت کنکور موندن رو دارین؟ خبر دارین تاثیر معدل اضافه شده درسای 2 سال رو باید امسال ترمیم کنن؟ خبر دارین سطح سوالات نهایی دیگه اصلا مثل قبلا نیست مثل اینه ک کنکور تشریحی شده؟ یکاری کردن همون سال اول طرف مجبور بشه بره دانشگاه