2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راجب دلیل طلاقم نمیخوام صبحت چون واقعا یادآوری ناراحتم میکنه اولش برام سخت خیلی سخت بود مخصوصا که بچه ها بهونه پدرشون میگرفتن از آینده میترسیدم از آینده بچه ها من هنوز دوسش داشتم بهش فکر میکردم که چی شد که به اینجا رسیدم اما خب الان اوضاع زندگیم خوب با وضع جدید کنار اومدم 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

پس چرا جدا شدی

جفتمون دوست داشتیم همو ولی دور بودیم 

کارش یهو رفت اردبیل ماهم عقد بودیم 

من کارم تهران بود 

با خانوادش دعواش شد نمیتونست با اونا زندگی کنه 

تهران کار پیدا میکرد انقدر حقوقش بالا نبود 

منم شهرستان نمیتونستم کار پیدا کنم 

دیدیم نمیشه هیچ جوره نمیشه 

پیشنهاد داد جدا شیم

بعضی وقتا دوست داشتن دلیلی کافی برای ادامه زندگی نیست

ببخشید میپرسم میتونید اگه سختتونه جواب ندید، خیانت یا اعتیاد وسط بود؟

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

خلاف میکرد

مثلا اگر خیانت بود ازش متنفر میشدی، همیشه ماههای اول جدایی واسه خانوما سخته و بعدش میرسن به بهترین ورژن خودشون ، برعکس اقایون ماههای اول راحتن بعد تازه میفهمن چخبره، اما اینو یادت باشه افرادی که یکبار شکست رو تجربه کردن وسقوط کردن با کیفیت بهتری به زندگی برمیگردن، شماهم اینروزات تموم میشه

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

مثلا اگر خیانت بود ازش متنفر میشدی، همیشه ماههای اول جدایی واسه خانوما سخته و بعدش میرسن به بهترین و ...

ممنونم بابت حرف های قشنگت 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...