2777
2789
عنوان

۲۸پری

164 بازدید | 12 پست

سلاااام خانما من روز ۲۸ پری هستم اقدام بودم اما هیچ حس پریود ندارم بنظرتون بی بی چک بزارم استرس دارم

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

نه نذار..استرس چرا داری...صبر کن اگر پریود نشدی بذار..اینهمه عجله و استرس فقط به ضرر خودت تموم میشه..صبور باش تا خدا هم نتیجه ی صبرتو بده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر دورت 28 روزه است بزار اگر نه که صبر کن موعدت بشه ... اخه دقیقتر نشون میده روز موعد!

اما برا بعضیام تا 2-3 روز قبلشم نشون میده !

اما من خودم بشخصه میگم بزار دو روز از موعدت بگذره بعدا بزار 

اینجوری استرست کمتره

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

منکه فک کنم هرماه 5-6 تا بی بی چک میزارم ! میدونم الکیه اما عین خنگا دلم خوشه!!!

اما شما اینکارو نکن گلم صبر کن از موعدت بگذره اگر نشدی بعدا بزار!

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم
نه نذار..استرس چرا داری...صبر کن اگر پریود نشدی بذار..اینهمه عجله و استرس فقط به ضرر خودت تموم میشه. ...

نمیدونم سیکلم چند روزس از ۲۸تا ۳۲روز متغیره پلی کیستیک بودم و این ماه لتروزول استفاده کردم هیچ علامت پری ندارم فقط ضعف دارم و تخمدانم درد میگیره پیترسم کیست شده باشه با لتروزول 

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
ما هر چی بگیم شما اخرش میزاری فقط انشالله خیر باشه

امروز نمیزارم میترسم انقد تو این چندوقت بی بی چک منفی دیدم میترسم

اخه من الان مشکلم چیز دیگس من دکترم ورزای شنبه و یکشنبه هستش فقط بهم گفت اگ باردار بودی با جواب بیا اگرم نه روز اول پریت باید بیای پیشم برای داروهای جدید میخوام مطمعن شم اگر باردار نبودم چیز میز بخورم پری شم برم دکتر رو زاوا 

تیکر زدی که!!!!!! مبارک دیدی گفتم همین امروز میزاری

عزیزم یکی گذاشتم مثبت بود هاله انداخت بعد ۵مین