2821
2789
عنوان

مادر پسری

425 بازدید | 18 پست

مامان های شمام پسری هستن؟

من هر روز برادرم و زنش بچش خونه مان صبح ظهر شب بعضی وقتا هم بچه رو میزارن میرن بیرون خودشون به مامانم میگم چرا بهم فحش میده چیزی میگه 

خب آخه من میگم ماهم دل داریم بخایم بریم بیرون بچه میزارن اینجا نمی تونیم بریم اونها برن بیرون ما بشینیم تو خونه 

مامانمم بهش میگم چرا بهم فحش میده قهر می کنه جلو بقیع کوچیک می کنه منو نفرینم کرد الهی بمیرم 

چی میشه بین بچه تا بچه فرق میزارن 

تازه برادرمم هیچ کاری برا مامانم نمی کنه آخر سر ک مشکلی پیش میاد میگه باید نمی کردی ی مدت ب مامانم می گفت برو گمشو مامانم همه اینها رو یادش رفته 

اون وقت ما حرفی نزنیم مامانم بهش بر میخوره 

اینقدر ازش دلگیرم بقران

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از خدا که پنهون نیست از شما هم پنهون نباشه 😁😁منم از اون مامانای پسریم 😍😍البته دختر ندارم من 😅😅 ...

خب دختر ندارین حق دارین پسر دوست باشین 

ولی خب آخر همین دختره ک ب درد مادر میخوره 

مامان من دختر اولشو اینجوری دوست داره تو سن ۱۶ سالکی هزارتا گوه کاری میکرد ولی مامانم دو دقیقه قهر میکرد بعد انگار ک نه انگار بعد وقتی بهش میگم بهم میگه تو عقده ای هستی حسود بدجنس هرجا میشنه میگه اون به این خوبی چقدر دخترم ماهه ماشالا همه جا ابرو منو میبره ک حسودم 

من خودم دو تا پسر دارم بنظرم علتش اینه که مادر و پسر جنس مخالفن حرفشون خیلی برای هم آزاردهنده نیست انگار عشق بینشون حرف میزنه

همونطور که پدر و دختر هم جنس مخالفن و عاشقانه همدیگرو دوس دارن

ولی رابطه ی بین مادر و دختر بیشتر دوس داشتن هست

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792