2789
عنوان

فکرای منفی

122 بازدید | 16 پست

سلام به همگی فکرای منفی همش توی سرم خیلی اذیتم میکنه  اولش فکر مریضی و اینا توی سرم بود اونا رفته الان فکر گذشته اومده من یه اشتباهی کردم توی گذشتم لطفا سرزنش نکنید چون میدونم کاملا اشتباه کردم با به آقایی که زن داشت دوست بودم و روابط داشتیم از اون موضوع دو سالی میگذره من الان ازدواج کردم از روزی ک ازدواج کردم یه روز خوش ندارم همش فکر فکر ی مدت زوم بودم روی مریضی ها و مغزم درگیر بود آلان ت فکر همسر اون آقا هستم که نکنه دوربینی چیزی گزاشته بخواد ابروی منو ببره خود اون آقا هم میگه من کاملا مطمئنم زنم اگه چیزی داشت ب من نشون میداد ولی از ذهن من بیرون نمیره کسی هست بتونه راهنمایی کنه فکرام منطقیه یا نه؟؟  کسایی ک میخان سر زنش کنن وارد نشن لطفا چون خودم میدونم اشتباه کردم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هرکی تو فکرش درگیر یه چیزیه ،سرت رو گرم کن و کنترل افکارت رو دست بگیر

دارم مشاوره هم میرم ولی نتیجه ای نگرفتم هنوز خیلی ذهنم درگیره دیگ شوهرم هم داره خسته میشه هر دقیقه ت فکره دوربینم میگم دوربین گزاشته می‌خواد آبروی منو ببره نمی‌دونم دیگ باید چیکار کنم واقعا دارم عذاب میکشم 😔😔😔😔

دارم مشاوره هم میرم ولی نتیجه ای نگرفتم هنوز خیلی ذهنم درگیره دیگ شوهرم هم داره خسته میشه هر دقیقه ت ...

دقیقا کجا دوربین گذاشته باشه اخه

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

هر چی که توی ذهن میگذره روی کاغذ بنویس و اونم نه مرتب طوری که انگار داری خط خطی میکنی اینجوری افکار ...

حتما امتحان می‌کنم ی اشتباهی کردم دارم تاوان اشتباه میدم نمی‌دونم این چ سرنوشتیه 

هر چی که توی ذهن میگذره روی کاغذ بنویس و اونم نه مرتب طوری که انگار داری خط خطی میکنی اینجوری افکار ...

حتما امتحان می‌کنم ی اشتباهی کردم دارم تاوان اشتباه میدم نمی‌دونم این چ سرنوشتیه 

دقیقا کجا دوربین گذاشته باشه اخه

توی اون محیطی ک ما همدیگه رو میدیدیم کلا شاید دوباره اومد اون بنده خدا ولی فکرم سمت اونه دیگ میگم داره میخاد پخشش کنه اصلا از ذهنم بیرون نمیاد 

توی اون محیطی ک ما همدیگه رو میدیدیم کلا شاید دوباره اومد اون بنده خدا ولی فکرم سمت اونه دیگ میگم دا ...

اگه چیزی دیده بود که طلاق گرفته بود ، بیخیال بابا

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

اگه چیزی دیده بود که طلاق گرفته بود ، بیخیال بابا

مشاور هم رفتم با شک و تردید از من می‌پرسه فکرت وسواسیه یا واقعی اخه من اگه تشخیص میدادم مگه میرفتم مشاوره