2821
2789
عنوان

عکس بینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 36 پست
جیکارکنم قوسش برگرده

توی پست بالایی توضیح دادم عزیزم ولی از دکترت بپرس ببین اگه مجازی واست یه جلسه کورتونم تزریق کنه تا بینیت قوس بیشتری پیدا کنه

پوست بینیت سفت و زمخته؟ اگه اینجوریه به گفته ی خود دکترا اکثرا احتیاج به کورتون دارن تا اون ظرافت و قوسی که به بینی دادن پدیدار بشه، هنوز زوده حالا یک ماه دیگه هم صبر کن ببین چطور میشه

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

توی پست بالایی توضیح دادم عزیزم ولی از دکترت بپرس ببین اگه مجازی واست یه جلسه کورتونم تزریق کنه تا ب ...

اره پوستم زخیمه ماه اول که رفتم گفت اختیار به کورتون نداره

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️
اره پوستم زخیمه ماه اول که رفتم گفت اختیار به کورتون نداره

پوست بینی منم تقریبا مثل شما بود واسه همین دکترم دو بار کورتون تزریق کرد برام و از قبلش خیلی بهتر شد

حساس نباش روش همین الانشم خوبه مهم اینه از تمام رخ خیلی قشنگ شده وگرنه اکثر بینیای عملی همه از نیم رخ خوبن

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

@موفق_ارزشمندم  

سلام عزیزم بابت  تاپیکی که زدی 

اتفاقا من به دختر خانومی میشناسم خیلی از نظر خانواده و سطح مالی و فرهنگی بالا هستن دختر خانوم هم زیبا هستن شما برای کدوم شهر هستین؟؟🙂

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️