2789
عنوان

عکس بینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 36 پست
از تمام رخ خیلی خوبه نیم رخشم خوبه بد نیست فقط قوس نداره ولی کاملا مشخصه عملیه خیالت راحت

خیلی قوس داشت نمی‌دونم چرا از بین داره میره

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوب شده بهت هم میاد

قوی داره؟

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️
وقتی میخوای چسبتو تعویض کنی خیسش نمیکنی؟

من چسب دیگه نمیرنم وقتی میزدم دیگه اخراش عرق میکروم می‌کندم خیس نمیکردم دیگه

نیمه فانتزیه دیگه

داشت قوس خیلی زیاد ولی داره از بین میره

ی کوچولو آرعولی خوشگله هاهمینجوری عالیه عالیه

چیکار کنم بیشتر شه اینجوری دوست ندارم 

گند نزده؟

نیمه فانتزیه دیگه

خب نیمه فانتزی قوسش از فانتزی بیشتره ولی فانتزی سربالا و نوکش عروسکی تره ولی بازم دلیل نمیشه بد باشه بهش میاد

حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(

خب نیمه فانتزی قوسش از فانتزی بیشتره ولی فانتزی سربالا و نوکش عروسکی تره ولی بازم دلیل نمیشه بد باشه ...

جیکارکنم قوسش برگرده

من چسب دیگه نمیرنم وقتی میزدم دیگه اخراش عرق میکروم می‌کندم خیس نمیکردم دیگه

اها اخه میگن وقتی میخواین چسبتونو در بیارید بهتره که حتما قبلش برید حمام تا کامل خیس بخوره و راحت از روی پوست جدا بشه تا خیلی به بینی فشار نیاد چون تازه داره پوست به اسکلت بینی جوش میخوره گفتم شاید خشک و یدفعه ای چسبتو از رو بینی بلند میکردی عین دخترعموی من

سعی کن همچنان تو این مدت غذاهای پر نمک و ادویه نخوری تا ورمش کمتر بشه ممکنه اینکه قوسش کمتر شده از ورم زیادی باشه

حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(

اها اخه میگن وقتی میخواین چسبتونو در بیارید بهتره که حتما قبلش برید حمام تا کامل خیس بخوره و راحت از ...

تازه چسب برداشتم دیگه نمیزنم