2777
2789
عنوان

بالای ابرو بچم بخیه خورده

562 بازدید | 14 پست

سلام من بچم 3سالشه خیلی خیلی مراقبشم تو مهمونی به همسرم گفتم مراقب بچه باشه من برم سرویس

من رفتم سرویس بهداشتی یهو صدای جیغ بچم اومد نفهمیدم چطوری اومدم بیرون بچم سرش خورده بود به میز و بالای ابروش بخیه خورد نمیخاستم بخیه بزنن اما هردکتری بردیم گفتن چون عمیقه گوشت اضافه میاره خلاصه بردیم بیمارستان مخصوص زیبایی بخیه زدن الان 4ماه گذشته و من بهترین کرم هارو میزنم که جای بخیه نمونه اما ازبین نمیره خیلی غصه میخورم آخه من این همه مراقب بچم بودم خداروشکر میکنم که به چشمم نخورده 

اما بالای ابروشو میبینم خودمو سرزنش میکنم که چرا رفتم سرویس کاش نمیرفتم 😭

نمیرفتی دستشویی😑میشد؟؟؟

مقصر همسرته..

ولی به نظرم بزرگ بشه جاش میره

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکالی نداره باباپسرمنم چهار سالشه سرش خورد به لبه در کنار تاج ابروش شکست بقیه نکردیم ولی جاش مشخصه بزرگ که بشن خودش ترمیم میشه نگران نباش 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

یعنی بچه نگه‌داری باباها حرف نداره😑

منم بچه که بودم پیشونیم شکست و بخیه جذبی برام زدن ولی الان بعد چندسال ردش خیلی نامحسوس و کمرنگ شده دکترم اون موقع ها به مامان بابام گفته بود اگه بخیه کشیدنی براش بزنیم جاش میمونه و چون دختره خوب نیست واسه همین برام جذبی زدن که الان خیلی بهتر شده جاش

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

اشکال نداره ترمیم کننده بزن اگه تهرانی لیزرای کلینیک نوین دیدگان خوبه من دیدم بچه ام قبول میکنن

ترمیم کننده میزنم براش بهترین ترمین کننده های خارجی گرفتم اما حس میکنم تاثیر نداره 4ماهه میزنم براش حالا بقیه میگن 1سال باید بگذره جاش بره نمیدونم 

یعنی بچه نگه‌داری باباها حرف نداره😑منم بچه که بودم پیشونیم شکست و بخیه جذبی برام زدن ولی الان بعد چ ...

خیلی ناراحت میشم نگاش میکنم حس میکنم مادره خوبی نبودم که بچم اینطوری شد

ترمیم کننده میزنم براش بهترین ترمین کننده های خارجی گرفتم اما حس میکنم تاثیر نداره 4ماهه میزنم براش ...

اره یه سالی طول میکشه تا ۶ ماه ترمیم کننده بزنی کافیه تا ۶ ماهم خودش بازسازی میشه یه رد کوچیکم بمونه با لیزر میبری 

نگران نباش

خیلی ناراحت میشم نگاش میکنم حس میکنم مادره خوبی نبودم که بچم اینطوری شد

تقصیر شما نیست عزیزم اتفاقه حالا خداروشکر که چیزیشم نشده جای زخم هم بزرگ که بشه تا حد خیلی زیادی ترمیم میشه و از بین میره نگران نباش

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

4ماهه انگار بهم شوک وارد شده نمیتونم واقعا حتی بخندم

حق داری من خودم بچه دارم میفهمم 

بذار زمان بگذره تو کوتاهی نکردی 

با پول همه چی حل میشه اون قسمتش با جراحی پلاستیک لیزر و .... درست میشه بزرگتر شه