2777
2789
من مطمئنم بارداره و الان سرگرم شادی و گریه و احساسات چندگانه است و به تنها چیزی که فکر نمیکنه نگرانی ...

نه به خدا 

اصلا اینطوری نبود 

خودم کلافه شدم تا جواب اومد 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبق آخرین تاریخ پریود شش هفته  نمیدونم . کی باید برم سونو ؟ هنوز دکتر نرفتم  امرزو فردا ...

من شش هفته و دو روز رفتم قلبش تشکیل شده بود. اما آمادگی اینو داشتم که بگن تشکیل نشده و برو دو هفته دیگه بیا. احتمالا دکترت بگه هفته هفت و هشت بری. 

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده
عزیزززززم  خیلی برات خوشحالم الهی تک تک منتظرا بیان بزودی همینجوری تاپیک بزنن ...خدا نی نی تو ح ...

ممنون ایشالا قسمت همه بشه 

وای چه قدرخوشحال شدم.مبارکه ان شالله به سلامتی بغلش بگیری😊😊😊😍😍😍😍 من جواب تیترویک ساعته ...

قربونت ممنون

ایشالا خدا بچه هاتو برات نگهداره

بعد بیا از خوشحالی اقات بگو ماکه خیلی خوشحال شدیم بیا بگو اون چه حالی داشته خودت الان چه حالی داری

ایشالا امضات به واقعیت تبدیل شه 

عزیزم مبارک باشه حیلی خوشحال شدم ماشالا به صبرت ..برا منم دها کن ..منم دلم بچه میحواد😢

ممنون عزیزم

ایشالا به زودی قسمت خودت و همه منتظرا بشه 

من یه سوال دارم من تخمدان راستم وزیرش بعضی وقت تیرمیکشه این یعنی کیست یا علاعم بارداری؟

من این ماه سمت چپم تیر میکشید هنوزم تیر میکشه 

خیلی خیلی تبریک میگم. با این که اینجا مجازیه.ولی از صمیم قلب از تموم شدن انتظار همه خانوما خوشحال م ...

ممنون / خدا نی نی رو برات نگهداره و ایشالا سلامت بیاد بغلت