2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جمعه اقدام داشتم البته قبلش کیت تخمگ گذاری گذاشتم هر دو خط پر رنگ شد بعدش اقدام کردیم الان 5 روز ...

علایم بعد سه چهار روز خودشو نشون نمیده متاسفانه. ممکنه تلقین باشه. علائم دقیقا همزمان با پری شدن میاد. یه جور که فک میکنی هر لحظه ممکنه پری شی! 

اگه خدا خواسته و لقاح صورت گرفته بعد 5 روز در مرحله تقسیم سلولیه. به تغییر علایم نمیرسه.

بهش زیاد فکر نکن. ذهنت رو منحرف کن خدا برات بهترین رو میخواد. ایشالا 12 روز دیگه جواب تستت مثبت میشه

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده
علایم بعد سه چهار روز خودشو نشون نمیده متاسفانه. ممکنه تلقین باشه. علائم دقیقا همزمان با پری شدن میا ...

مرسی عزیزم 

من بهش فکر نمیکنم زیاد چون اصلا انتظار بارداری ندارم ....متاسفانه پرکاری تیروئید دارم واسه همین میگن احتمال بارداری کمه من هم به فکرش نیستم اصلا

علایم بعد سه چهار روز خودشو نشون نمیده متاسفانه. ممکنه تلقین باشه. علائم دقیقا همزمان با پری شدن میا ...

ایشالا هر کی نی نی میخواد ، خدا سالم و سلامت بهش بده 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
کی میری سونو سپیدار؟ الان هفته چندی؟

طبق آخرین تاریخ پریود شش هفته 

نمیدونم . کی باید برم سونو ؟ هنوز دکتر نرفتم 

امرزو فردا باید برم 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید.