2777
2789
این درصد رو ازکجاآوردی...باکدوم فرمول..برم بیبی بذارم🤗🙄🙄

اگه متوجه شدی نسبت به قبل گرسنه تر میشی..حس میکنی هر لحظه میخوای پری بشی و نمیشی..سینه ها هم دردناکن..اینا علایمشه من اینجور بودم اصلن فکر نمیکردم باردار باشم هر لحظه منتظر پری بودم دو روز مونده به موعدم بیبی مثبت شد

اره اشتهام مث قبل شده اوایل بارداری خیلی میخوردم مدام گشنم بود

اییییینقدبدم میااااادقبلامیگفتم دوس ندارم توبارداریم حالت تهوع ایناداشته باشم ولی یمدت بودنظرم عوض شده بودمیگفتم بااینکه بدم میادولی دوس دارم تاوزنم کم شه یازیاداضافه وزن نگیرم ولی الان هیییی میگم باباجان شکرخوردم حالت تهوع پیشکشم عین قبل غذاموبخورم😂😂😂

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب منم بدین دیگ😕😕😕 امروز ۱۰ انتقالم بود صبح یکم لکه دیدم یه دره بود فقط وقتی خودمو پاک میکردم رو دسمال کاغذی دیدم بعدش دیگ هیچی ندیدم ... بعدش بی بیچک زدم منفی شد 😣😣 از صبم کمرم خیلی درد میکنه . به نطرتون منفیه یا واسه بی بی زود بوده؟ علایمم سینه هام سنگین شدن زیر دلم گاهی تیر میکشه کمر دردم که امروز شدید تر شده😭😭😭

اییییینقدبدم میااااادقبلامیگفتم دوس ندارم توبارداریم حالت تهوع ایناداشته باشم ولی یمدت بودنظرم عوض ش ...

عزیزم هنو به اونجاش نرسیدی ..همچین ویار میگیرتت..من گرسنگی یه طرف ویار یه طرف ..فکر کن نمیتونستم غذا بخورم گریه میکردم

عزیزم هنو به اونجاش نرسیدی ..همچین ویار میگیرتت..من گرسنگی یه طرف ویار یه طرف ..فکر کن نمیتونستم غذا ...

😂😂😂😂ازچن هفتگی به بعد؟

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍