2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سپیدار  جون تبریک میگم بهت ان شاءالله که جواب آزمایشتم مثبته مطمئن باش منم امروز روز ۱۰ انتقالم ...

ایشالا خدا به هر کی که دوست داره نی نی بده

به منم بده 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
پس رحم من ديگه منجمد شده از سرما😂اخه من سه ساله عروسي كردم

😂😂😂😂😂😂😂😂واي خيلي خنديدم اما جدي جدي دكتر بهم اينطوري گف و گفتش جلوگيري باعث خشكي رحم ميشه

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!

سپيداز جون ازمايش دادي؟؟؟

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!
به حرف دکترا گوش نده.به من گفتن تنبلی تخمدان داری و باید تا یکسال باردار بشی وگرنه نمیشی.من بعد از 3 ...

از وقتي گفته اصن نگرانم برا بچه چون منم كيستاي ريز داشتم و خالمم جلوگيري كرد٣سال اولو بعد ديگه نشد تا١٠سال بچه دار نميشد بالاخره با كلي دارو و دكتر حامله شد 

از وقتي گفته اصن نگرانم برا بچه چون منم كيستاي ريز داشتم و خالمم جلوگيري كرد٣سال اولو بعد ديگه نشد ت ...

ببین اگه مشکلی داری سعی کن خیلی به تاخیر نندازی

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
ببین اگه مشکلی داری سعی کن خیلی به تاخیر نندازی

نه فقط بهم گف چندتا كيست كوچيك داري مشكلي نيست اما كلا گف اگه تايه سال حامله نشين سرد ميشه رحم