2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از صبح هزار بار عکس بی بی چکو نگاه کردم 

با یه بی بی چک خوشحالم 

شوهرم میگفت پاشو بندازش دور حالمو بهم زدی 

فکر کنم اونم دیگه ناامید شده و باورش نمیشه ممکنه واقعی باشه 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
درد خودمون یه طرف ، حرف و حدیث اطرافیان یه طرف دیگه دق میدن آدمو

دقیقا . منم دو سال منتظر نی نی بودم . وقتی جاریم زودتر از من باردار شد بهش تبریک گفتم و اومدم خونه داشتم خون گریه میکردم نه بخاطر حسادت فقط بخاطر حرف مادرشوهرم بهم تیکه مینداخت زنی که بچه نیاره شوهرش باید بره زن بگیره یا میگفت تو که حال باردارا رو نمیمفهمی جاریت بارداره به بو حساسه براش غذا درست کن .... ولی خدا صدامو شنید و دقیقا همون ماه منم باردار شدم 

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....
از صبح هزار بار عکس بی بی چکو نگاه کردم  با یه بی بی چک خوشحالم  شوهرم میگفت پاشو بندازش ...

نندازیش دور . یادگاری نگهش دار ... من دوتا بی بی چک مثبت مال بچه هامو نگه داشتم

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....
نندازیش دور . یادگاری نگهش دار ... من دوتا بی بی چک مثبت مال بچه هامو نگه داشتم

حتی اگه بچه هم نباشه بازم نگهش میدارم 

هیچوقت دوخطه نداشتم 

مبارکه عشقم...۱ بی بی دیگه میخریدی میزدی اگه اونم مثبت بشه دیکه صد در صده😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دقیقا . منم دو سال منتظر نی نی بودم . وقتی جاریم زودتر از من باردار شد بهش تبریک گفتم و اومدم خونه د ...

درکت میکنم

منم بعد عروسیم اولش جاری کوچیکم دختر دومش رو باردار شد که برای اون زیاد ناراحت نشدم چون همه مخالف بچه دومش بودن. اما سال بعدش درست چند ماه بعد از سقط من جاری بزرگم بچه دومش رو باردار شد و خانواده شوهرم لذت می بردن و نازشو میکشیدن. انقدر ناراحت می شدم وقتی پز بارداریش رو بهم میداد. چند ماه بعد بعد از سقط دومم که خارج رحمی بود زن داداشم که بعد من ازدواج کرده بود باردار شد. خدا میدونه وقتی بچه هاشون به دنیا اومد چه حسی داشتم.

با خودم گفتم تموم  شد دیگه. اما الان چند هفته قبل فهمیدم جاری بزرگم سومی روناخواسته بارداره. شوهرم گفت ببین کارو خدارو ما اینقدر میخوایم نمیشه اونا نمیخوان بچه دار میشن. اصلا نمیخوام ببینمش. همش از اون فراریم

خوشبحالت که باردار شدی. الان بعد این همه بارداری دیگه همه میدونن حتما یه مشکلی هست که من بچه ندارم. از این قبل تر ها می گفتیم نمیخوایم اما الان دیگه همه میدونن دروغ میگیم.

خدا خودش بهمون رحم کنه

راضیم به رضای خدا و فقط منتظر معجزه هستم
مبارکه عشقم...۱ بی بی دیگه میخریدی میزدی اگه اونم مثبت بشه دیکه صد در صده😍😍😍

دیگه انقدر آزمایشگاه سوراخ سوراخم کرد یادم رفتم برم داروخانه

کاش خریده بودما

درکت میکنم منم بعد عروسیم اولش جاری کوچیکم دختر دومش رو باردار شد که برای اون زیاد ناراحت نشدم چون ...

خیلی سخته 

هر کسی بعد من ازدواج کرده بچه داره 

دیدنشون برام عذاب شده 

محرم دلم نمیخواست برم هیئت 

همه خانمها با بچه 

خیلی سخته انتظار 

خیلی سخته  هر کسی بعد من ازدواج کرده بچه داره  دیدنشون برام عذاب شده  محرم دلم نمی ...

برای همسرمم خیلی سخته

همه همکارا ودوستاش تو فکر دومی هستن میان بهش میگن اونم ناراحت میشه. اوایل خیلی میگفت اما الان دیگه چیزی نمیگه.

برادرشوهر بزرگم که سومی رو تو راه دارن اومده بهش گفته کار خدارو ببینتو میخوای بهت نمیده منم نمیخواستم بچه دار شدم!

اینو که برام تعریف کرد کلی گریه کردم. همش تو دلم میگم مگه دست منه؟ کار خداست. 

راضیم به رضای خدا و فقط منتظر معجزه هستم