2777
2789
عنوان

افعی بازها بیان

150 بازدید | 16 پست

سوال اول :  به نظرتون این سریال واقعیه؟

سوال دوم: تو قسمت سوم  الهه به آرمان میگه میای بریم بازار میخوام خرید کنم. 

به نظرتون خیلی غیر منطقی نیس درخواستش! چه دلیلی داره زنی که از شوهرش جدا شده و میخواد بره آینه شمعدون بخره واسه عقد جدیدش از شوهر سابقش چنین درخواستی داشته باشه!😶

در کل به نظرم خیلی به معضلات اجتماعی پرداخته شده و مخصوصا مشکلات سینما و تربیت بچه ها.

و البته یه چیزی که خیلی آشکاره اینه که، این سریال داره نشون میده اگه زبون چاپلوسی نداشته باشی کارت راه نمیفته🤝

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه شروع کردی؟

قسمت چهارمشم

دوس داشتم سریالشو.

تا قسمت چندش اومده؟

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷

دوست داشتم واقعا این فیلم رو من زیاد فیلم ایرانی نمی‌بینم ولی این سینما خانگی ها هر کدومشون زیبا بودن 

الان دارم داریوش رو میبینم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بدنبود فیلمش،هیجانی نیست ولی درکل خوبه

سریاله البته😅

سریال قشنگیه و فیلمنامه‌ش قویه اگه درک بشه کامل

واقعی بودن یا نبودشو نمیدونم ولی فکر‌ نکنم واقعی باشه

دلیل خرید رفتنشو یادم نیست اصلا الان

ولی یه جاهایی ارتباطشون بیشتر از حدی که باید ، بود که دلیلش بچشونه بیشتر 

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
خیلی وقته تموم شده ۱۳ قسمت داره اگ اشتباه نکنم

عههه

از من چهارده تا هست

توی روبیکا

ینی فصل دیگه نداره؟؟

سریال قشنگیه و فیلمنامه‌ش قویه اگه درک بشه کاملواقعی بودن یا نبودشو نمیدونم ولی فکر‌ نکنم واقعی باشه ...

اره بعضی جاها کلا زنها و مردها ارتباطشون زیادی نزدیکه👌