2777
2789
عنوان

● شاید برای شما هم اتفاق بیفتد ●

74 بازدید | 4 پست

● شاید برای شما هم اتفاق بیفتد ●

یه جشن و مراسم و پایکوبی تولدی رو دعوت بودم که خیلی بهم اون جشن و مراسم تولد خوش گذشت و لذت بخش بود اما نکته عجیب و غریب داستان که خیلی هم خنده داره و با یاداوریش کلی میترکم و میپوکم از خنده و قهقهه میزنم اینه که فکر کن من با کلی دختر و پسر دیگه جمعمون جمع بود یک گلمون کم بود و اون دو تا گل با تاخیر و کمی دیر رسیدن و من شناختی قبلی روشون نداشتم نه دیده بودم و نه اشناییتی داشتم بعد فکر کنید اینا دو تا برادر خواهر دو قلو هم سان بودن که تمام اشنایان میگفتن که (( مهیار و ماهور )) دارن میرسن تو راه و ترافیک گیر کردن منم با خودم گفتم آخ جونمی یک دختر و رفیق و دوست دختر دیگه پیدا کردم و قند تو دلم آب میشد که تا اینکه بالاخره مهیار و ماهور تشریف فرما شدن رفتم باهاشون احوالپرسی کنم و آشنا بشم دستم رو بردم جلو دست بدم دیدم این(( ماهور )) آقا پسر و مرد تشریف داره یعنی یک خورد تو ذوقم دستم رو کشیدم گقتم ببخشید من فکر کردم شما دختر خانم هستین و خواهر آقا مهیار هستین .آقا کل جمع اون مراسم پوکیدن و ترکیدن از خندیدن و قهقهه زدن ....

بدون قضاوت و توهینی بخونید و بنویسید برای شما هم همچین تجربه خنده دار و بامزه  و بانمکی پیش اومده ؟؟

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

عزیزم چه مودب

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

عزیزم چه مودب

ممنونم عزیزی گلممم 🌹🌹

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ماهور پسر بوده؟؟؟وووی

بله عزیزم اینا اسم های مشترکی دختر و پسر در ثبت احوال هستن یعنی هم میشه روی پسر گذاشت و هم دختر