2777
2789
عنوان

هروقت گیر ادم فضولی افتادید

280 بازدید | 15 پست

که می‌خواست از کل زندگی تون سر در بیاره از کلمه نمی‌دانم استفاده کنید 

وقتی از این کلمه استفاده کنید خودشون میفهمن دیگه نباید به فضولی شدپون ادامه بدن 

خیلیییی استراتژی خوبیه 

منم تازه یاد گرفتم 

اونم از خاله شوهرم 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر جایی که کارساز نیس مثلا طرف میپرسه حقوقت چقده بگی نمیدونم😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

نمیشه مثلا بگن دکترت کیه بگی نمیدونم

کدوم شهر هستید؟؟؟

اطلاعی ندارم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نمیشه مثلا بگن دکترت کیه بگی نمیدونم

بگو دکتر مشخصی ندارم. هر دفعه پیش یه نفر میرم

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

یادم باشه به جاریم بگم😅

البته اون سرسخت تر از این حرفاس

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
اون موقع باید بگید چه طور؟بعد هر جوابی داد بگید آهان و جواب سوال اولشو ندید😁

اره دقیقا😂 

یا باید گفت انقدری هست که کفاف بده

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

اون موقع باید بگید چه طور؟بعد هر جوابی داد بگید آهان و جواب سوال اولشو ندید😁

چطور خیلی خوبه چون طرف واقعا جوابی براش نداره

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
2790
2778
2791
2779
2792