2789
اره اينم هست😃 من الان از ١ سال تفاوت سن خيلي راضيم ولي اين يكي از بزرگترين فانتزي هاي بچگيم بوده ...

من فک میکردم ک خودم عاشق استادم میشم ولی همه استادام پیر بودن 😐😐😐😐😐😐یه استاد جون داشتیم ک اونم تا نوبت به ما رسید(یعنی باهاش کلاس داشتیم)زن گرف 😡

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
عمراااااا🙌 

فک کردم همه رفتن بخوابن تنها موندم.

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

😂😂😂😂 چیکار میکنی؟

هیچی بابا انگشتای پامو میشمرم به صدای آهنگین خرخر مادربزرگ جان گوش میدم به مرد رویاهام فکر میکنم بازم بگم    

خیلی جذابم ن             امیلیا دنسر کی بودی تو     
اگر تونستی تاپیکمو بخون نظرتو بگو

الان ميخونم عزيز دل

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
من فک میکردم ک خودم عاشق استادم میشم ولی همه استادام پیر بودن 😐😐😐😐😐😐یه استاد جون داشتیم ک اونم ...

خخخ استاد من که منو از ترم اول به دام انداخت دیگه ولم نکرد  البته من خودمم دام محسوب میشم با این شرایطم وبیچاره حروم شد اصلا  

فکرش را نمیکردی من بابا لنگ درازت باشم؟
من فک میکردم ک خودم عاشق استادم میشم ولی همه استادام پیر بودن 😐😐😐😐😐😐یه استاد جون داشتیم ک اونم ...

اره واسه ما هم همينطور بود 😂😂😂

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
دقیقاااااا.....  خدایی ی ۲،۳ تا جوون داشتیم اما ب چشم اونا هم نیومدیم

بدبختی اینه ک شانس همکلاسی خوشتیپم نداشتم فقط یه دونه بود اونم ورزشکار بود خواهرشم تو  دانشگاه ما بود ک با من دوست شده بود از طریق خواهرش شمارمو گرفت بعد پسره گستاخ بهم گفت میشه شماره فلانی رو بهم بدی(دوستم ک همکلاسی جفتمون بود شوهرش مرده بود)

رک گفت میخوام دوست دخترم شه و رابطه و فلان کلا خطمو عوض کردم از دستش😂😂😂

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
دیگه از این بیشتر اطلاعات ندارم😐

مرسی عزیزم لطف کردی 😔

دختر قشنگم ثمره عشق من و بابایی دوستت دارم👨‍👩‍👧 لطفا برای سلامتی دخترم و سالم و صالح بودنش یه صلوات بفرستین💟