2789
سلام بر شب زنده داران عزیز.منم بیدارم چون شبایی که همسرم شیفته هم از تنهایی هم کمی ترس خوابم نمیبره� ...

الهی بگردمت نترس منم شوهرم کارش طوریه که نصف شب میره سرکار ساعت سه میره همیشه تنهام ولی نمیترسم خونه از همه جا امن تره نترس تنها نیستی که خدا جون پیشته😍😍😍

خوب کردی ک نگفتی،اولا نقطه ضعف نده ب کسی. دوما خودت میگی تیکه کلامشه...  کار عاقلانه ای کردی ک ...

پس یعنی میگید الان بی خیال شم حرص نخورم از دستش اخه هی داشتم خودمو سرزنش میکردم چرا هیچی نگفتم بش باز الان راحت تر شدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگر اینکه شمام بی خیال بشی اگه به همه میگه.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

مگر اینکه شمام بی خیال بشی اگه به همه میگه.

یعنی البته نه اینکه همیشه و همه به همه بگه ولی خب دیدم که گاهیی میگه حتی چند بار به منم گفته مثلا عشقم اینو بهم میدی یا مثلا به بچش میگه یا مادر شوهری خواهر شوو اینا میگه ولی تا حالا به برادر شوهراش بگه رو ندیده بودم الان با نظراتون یکم راحت شدم ولی دفعه بعد اگه گفت باید بهش بگم که ناراحت میشم نه؟

منم با برادر شوارم راحتم ولی هیچوقت باهاش دست نمیدادم ی بار به ترتیب با مادرشوهرم وخواهر شوهرم دست د ...

😂😂😂😂😂 من واسم پیش اومده با اوناییکه غریبن یهو دستمو اشتباه بردم جلو. ی حس بدیه... حواسم نیست

پس شایدم جاریم حواسش نبوده درسته؟

من اینطور فکر میکنم چون واسه خودمم پیش اومده.مگه اینکه بازم ازش کارای مشکوک ببینی اگه تیکه کلامش نبود بله مشکوک بود ولیچون میگین تیکه کلامشه احتمال اینکه اشتباها گفته باشه و بعدشم خودش پشیمون شده باشه خیلی زیاده..فکرتو مشغول نکن گلم🌹

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

خیلی دوستانه بهش بگو من ناراحت میشم .چون به هر صورت هر کس رو شوهرش حساسه.میدونی منم باشم ناراحت میشم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭