2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی چندسالته؟چطوری تحصیلی میری ؟ چه رشته ؟لطفا به منم بگو من میخوام برم از این کشوررر😭هرچی میدونی ب ...

من قراره تحصیلی برم الان هفده سالمه سال بعد دیپلم رشته طراحی لباس میگیرم دانشگاه رو بورسیه استانی از ایتالیا بگیرم اونجا بخونم که دانشگاه اینام رایگانه و باید بخاطر رشتم که فقط به زبان ایتالی تدریس میشه بلد باشم.بقیه رشته ها به انگلیسی هم میشه خوووند 

من قراره تحصیلی برم الان هفده سالمه سال بعد دیپلم رشته طراحی لباس میگیرم دانشگاه رو بورسیه استانی از ...

واووووو خوشبحالت 

موفق باشی همیشه 

من که تجربی میخونم یعنی مجبورم بخونم

💔

ولی تو موفق باشی

واووووو خوشبحالت موفق باشی همیشه من که تجربی میخونم یعنی مجبورم بخونم💔ولی تو موفق باشی

تجربی هم رایگانه دانشگاهش اگه بخوای میتونی بری رایگان تحصیل کنی و دولت بهت هست هزار یورو پول میدن تو یه سال بدون اینکه مقابلش چیزی ازت بگیرن